O'Hara
Fanka BB :)
Obiad już gotowyumy£am naczynia ogarnełam wczorajsze zakupy
wiesz nie mogę się przemęczać niech tam nasionko kiełkuje haha
Dobra, to możesz sobie obejrzeć serial tera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obiad już gotowyumy£am naczynia ogarnełam wczorajsze zakupy
wiesz nie mogę się przemęczać niech tam nasionko kiełkuje haha
My sie dowiedzielismy dopiero w 17tygodniu bo synek sie zaslanial pepowina ciągle =DKatiNails gratuluję! Super, że się udało
Kasienka3b kciuki za betę, jestem dobrej myśli
Dziewczyny jestem jestem, nie opuściłam Was tylko tyle się dzieje ciągle, że brakuje czasu na dokładne czytanie forum.
Wczoraj miałam wizytę u endokrynologa, dzień wcześniej zrobiłam powtórkę TSH i przy okazji FT3, FT4 i przeciwciała anty TPO. TSH po 5 tabletkach Euthyroxu 50 spadło z prawie 11 do niecałych 7Pozostałe wyniki były w dolnych granicach normy
Od dziś biorę zwiększoną dawkę Euthyroxu do 75. Kolejna wizyta u endo 2 stycznia. Za równy tydzień prenatalne i już mam stresa. Chciałam mieć niespodziankę i płeć poznać dopiero przy porodzie jednak M zmienił zdanie i jednak chce wiedzieć już [emoji14] Więc po niespodziance. Ciekawe czy uda się ją określić na tych badaniach bo będzie to dopiero 11+2.
Nie badałam tarczycy przed ciążą. Dopiero robiłam pierwszy raz TSH jak lekarz mi zlecił podczas pierwszych badań. Ginekolog tylko mi powiedział, że musi to skonsultować endo, a jak poszłam do endo to nic się nie dowiedziałam, tylko powiedziała mi, że trochę za szybko przyszłam, bo dopiero 5 dni brałam tabletki.Co lekarz mówi o tak wysokim tsh? Ja nie cały miesiąc przed ciąża miałam tsh na poziomie 3800...
Teraz jestem w 4 tygodniu, świeżo po teście i strasznie się boję że przez tarczyce coś będzie nie tak.
Czy od początku ciąży badalas tsh?
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki i wysyłam ciążowe fluidki :*Czesc Dziewczyny[emoji8] ja mialam ciężka noc i mega dola ale wstapila we mnie nowa nadzieja bo dzisiaj test owu wyszedl jeszcze mocniejszy niz wczoraj[emoji7] czyli pilka ciagle w grze!!!! Buziaki dla wszystkich[emoji8]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie wszystko dobrze! Musi być !Hej. U mnie 17 dc zaraz ide owulacyjny obsikac. Ogolnie mam dola od wczoraj. Moj kilka lat temu mial zabieg urlogiczny, bo mial zwezenie cewki moczowej. Jakis rok temu to cholerstwo nawrocilo, ale nie tak mocno, olal to. Ale od kilku dni juz nie daje rady, boli go to stasznie i najgorzej, ze mocno cierpi podczas seksu... nie wiem czy da rade teraz przez kilka dni na przytulanki, akurat teraz jak owu juz tak blisko... w czwartek idzie do urologa i az sie boie co mu powiedola mam strasznego....
My kobiety mam jednak przewalone...caly misiac czekamy na owu a i tak nie od nas wszystko zależy[emoji26] trzymam kciuki za Was[emoji8]Hej. U mnie 17 dc zaraz ide owulacyjny obsikac. Ogolnie mam dola od wczoraj. Moj kilka lat temu mial zabieg urlogiczny, bo mial zwezenie cewki moczowej. Jakis rok temu to cholerstwo nawrocilo, ale nie tak mocno, olal to. Ale od kilku dni juz nie daje rady, boli go to stasznie i najgorzej, ze mocno cierpi podczas seksu... nie wiem czy da rade teraz przez kilka dni na przytulanki, akurat teraz jak owu juz tak blisko... w czwartek idzie do urologa i az sie boie co mu powiedola mam strasznego....
No właśnieMy kobiety mam jednak przewalone...caly misiac czekamy na owu a i tak nie od nas wszystko zależy[emoji26] trzymam kciuki za Was[emoji8]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom