B
bibiU
Gość
Ja dziś 11 dc a wczoraj wybrałam test którym będe testowaćFizia mam, oglądam wszelakie filmiki ciążowetypu noworodkowe, rozwoju ciąży.. ciężkie życie staraczki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś 11 dc a wczoraj wybrałam test którym będe testowaćFizia mam, oglądam wszelakie filmiki ciążowetypu noworodkowe, rozwoju ciąży.. ciężkie życie staraczki
![]()
Kiedy testujesz?
TrzYmam kciukiDzisiaj kupie test i zrobie jutro ranoo ile @ nie przyjdzie....
Trzymam mocno kciukiDziewczyny wlasnie jestem po badaniach i o 21 odbiore wyniki meilowo. 3mac prosze kciuki by badania byly dobre.
![]()
hahahha kiedy zaczęło mi być głupio kupować testy w pewnej aptece nachodziłam się zanim znalazłam drugą oferującą pink superczułyJa dziś 11 dc a wczoraj wybrałam test którym będe testowaćwybrałam z najkrótszą datą
![]()
Za to ja uwielbiam patrzeć na obrączkę u mojego męża@Asha. Nie mogę się przyzwyczaić do obrączki na dłoni Damiana i do mojego nowego nazwiska [emoji23]
@Kasienka3b trzymam ! :*
@Jonakowa trzymam mocno kciuki [emoji7][emoji7][emoji7]
![]()
![]()
Hehe no tak to dumą napawaZa to ja uwielbiam patrzeć na obrączkę u mojego mężanapawam się nawet jak kawę pije
albo jak stuknie nią o szklankę, coś z rodzaju "mój Ci on, patrzcie bo nie możecie zabrać!"
a nazwisko... ładniej wychodzi mi pisownia nowego niż rodowego
![]()
Kciuki zaciśnięteDzisiaj kupie test i zrobie jutro ranoo ile @ nie przyjdzie....