• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Starania staraniami, ale w ciąży to juz sie wszystko powinno zmienic. Tez rzucilam po tescie. Ale ja serio nie chce juz nawet na ten temat odzywac, bo widze, ze tam juz tylko o wskakiwaniach na chlopa i mozgi zarosly. nalog matki w ciazy to nie jest juz tylko jej sprawa, tym bardziej jak świadomie zachodzi w ciaze. Moze przyjda dziewczyny z 2018 to sie normalniej zrobi :)

Faktycznie w twojej wypowiedzi również nie ma jadu :) mózgi zarosły bo piszą o staraniach w sposób który pozwala im rozluźnić sytuację ? Też trochę przesada chyba co?
Dużo osób po prostu chciało zakończyć temat papierosowo nałogowy, bo jak ktoś ma takie a nie inne zdanie to nie ma sensu go przekonywać, że palić nie powinna. Ja nie raz widziałam kobiety z brzuchem i papierochem w buzi i miałam ochotę zgasić tego peta na czole no ale wychodze z założenia że każdy swój rozum ma.
Moja córka urodziła sie z 3-ma różnymi wadami serca, nie paliłam i nie piłam i trzęsie mnie na myśl że ktoś pali i mówi że dziekcu to nie zaszkodzi ale po prostu macham na to ręką już. Nie moje dziecko, nie moja odpowiedzialność.

Chciałam do was dołączyć powiedzieć że mi też w końcu się udało, owulacja w 39dc dopiero 10 dpo pozytywny test, w 11dpo beta 35 a w 13 już 108.
Pierwsza wizyta 18.01. Trzymajcie kciuki :)

reklama
@martoosia04 w 8 tyg juz bylo u mnie serduszko, wiec pewnie tez zobaczysz :)

Załączniki

• IMG_20180821_162230.jpg
    IMG_20180821_162230.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 70
U mnie w 7+3 bylo serduszko i taki kropek [emoji7]
Ja juz po wizycie, wyniki mi sie zepsuly [emoji52] mam brac zelazo i antybiotyk bo wyszly mi liczne bakterie w moczu [emoji52] dalej duphaston 3x1, magnez 6x1 + nospa jak znow bolesnie bedzie mi sie brzuch spinal i mam wiecej leżeć wtedy.

A tak oglonie reszta ok, dzidzia ma juz 16,4cm i wazy 260g [emoji7] no i doktorek nie potwierdził mi dzis corki bo teraz juz sam nie byl pewny [emoji52]
IMG_20190107_194501.jpeg
1546886040949.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry