reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
U mnie serduszko było 5+6 i 3 mm zarodek, ale usg robione na dobrym sprzęcie i i tak cudem pan doktor go znalazł :D wyglądało to jak ziarenko z pulsującą kropeczką w środku ;)

U mnie serduszko było 5+6 i 3 mm zarodek, ale usg robione na dobrym sprzęcie i i tak cudem pan doktor go znalazł :D wyglądało to jak ziarenko z pulsującą kropeczką w środku ;)
Daga dajesz mi nadzieję bo jutro u mnie 5t5dc ;) póki co nawet pęcherzyk mnie bardzo ucieszy. Najważniejsze żeby wszystko było na swoim miejscu i ładnie rosło

Dziewczynki też tak miałyście że was pipka bolała, kurcze nie wiem czy sobie nie podrażniłam aplikując luteinę :(
I wogole brzuch jak na okres boli ;( żeby człowiek wiedział na ile te objawy normalne a kiedy się martwić :(

Mona lekarka to niby sprzęt nie starej daty ma, ale nie szukała jakos specjalnie serduszka. Liczę ze teraz w pt bedzie mi dane zobaczyc te pulsująca kropeczkę.
Noo ja byłam po.poronieniu wystarszona na maksa, wiec kazalam doktorkowi szukac tak długo, az znajdzie chociaz pecherzyk haha :D mysle, ze jak bedzie 7+0 to juz coś widac bedzie, spokojnie :*
Daga dajesz mi nadzieję bo jutro u mnie 5t5dc ;) póki co nawet pęcherzyk mnie bardzo ucieszy. Najważniejsze żeby wszystko było na swoim miejscu i ładnie rosło
Mysle, ze pecherzyk juz bedzie, ale na serduszko sie jeszcze nie nastawiaj i nie badz zalamana jak nie bedzie, bo to naprawde wczesna ciaza :*
Boję się tego jutrzejszego USG kurcze :(
Wszystko bedzie dobrze!!

Daga na serduszko się nie nastawiam, nawet na pęcherzyk też nie wiem czy za wcześnie, moja piątkowa beta to zaledwie 144,32 więc naprawdę wcześnie ;) właśnie jestem po pobraniu krwi ale bez moczu bo za diabła noeoglam pobrać. Normalnie zatkało mnie i koniec ;),

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry