Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bylam na wizycie. 39+1 waga 3700. Skierowanie na patologie ciazy, bo cisnienie 140/100. Lekarz chce zebym juz urodzila.
Jestem w panicemoze byc tak,ze mnie jeszcze odesla do domu przed, albo wroce juz z dzidzia. Ale sie boje luuuuudzie
Ale się cieszę, myślałam o Was codziennie! To teraz już tylko spokój[emoji3590]Odebrałam wyniki i ZDROWA DZIEWCZYNKA [emoji7][emoji7][emoji7]
Będzie dobrze. Niedługo powitasz maluszka. My tu kciuki mocno trzymamy [emoji847]Bylam na wizycie. 39+1 waga 3700. Skierowanie na patologie ciazy, bo cisnienie 140/100. Lekarz chce zebym juz urodzila.
Jestem w panicemoze byc tak,ze mnie jeszcze odesla do domu przed, albo wroce juz z dzidzia. Ale sie boje luuuuudzie
Odebrałam wyniki i ZDROWA DZIEWCZYNKA [emoji7][emoji7][emoji7]
Nie ma się czego bać. Urodzić musisz, myśl pozytywnie kochana. Kiedy idziesz na oddział, jutro?Bylam na wizycie. 39+1 waga 3700. Skierowanie na patologie ciazy, bo cisnienie 140/100. Lekarz chce zebym juz urodzila.
Kochana już tylko dotknąć i będziesz po wszystkim. Powodzenia!Bylam na wizycie. 39+1 waga 3700. Skierowanie na patologie ciazy, bo cisnienie 140/100. Lekarz chce zebym juz urodzila.
Wspaniale, gratuluję! Super, że możesz odetchnąć z ulgą [emoji173]Odebrałam wyniki i ZDROWA DZIEWCZYNKA [emoji7][emoji7][emoji7]
Super wiadomościOdebrałam wyniki i ZDROWA DZIEWCZYNKA [emoji7][emoji7][emoji7]
Powodzenia ! Czekamy na wieści !Bylam na wizycie. 39+1 waga 3700. Skierowanie na patologie ciazy, bo cisnienie 140/100. Lekarz chce zebym juz urodzila.