martoosia04
Fanka BB :)
U mnie dalej nic... Moge czekac nawet do poniedzialku :/
To nie wywołują?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dalej nic... Moge czekac nawet do poniedzialku :/
Trzymam kciuki za wizytę [emoji1696]Ja dzisiaj wizytuję o 17. Ostatnio byłam 4 tygodnie temu, więc jestem bardzo ciekawa co tam w brzuszku
Ja mam dzisiaj 142/87.. Ale tetno 63.. Lepiej niz przed ciaza.. Niestety lekarza nie dorwalam byl tylko taki stary dziad szkoda zachodu.. Musze jakos wytrwac a wizyte mam w poniedzialek.U mnie bedzie wywolywany porod. Nie wiem kiedy. Moze na noc zaloza ten balon. @Maliina pilnuj tego cisnienia, mnie juz do domu nie chca wypuscic, bo mowili ze nawet lozysko sie moze odkleic a mam 140/100
Ja mam dzisiaj 142/87.. Ale tetno 63.. Lepiej niz przed ciaza.. Niestety lekarza nie dorwalam byl tylko taki stary dziad szkoda zachodu.. Musze jakos wytrwac a wizyte mam w poniedzialek.
Kontroluj sobie i jak coś to pisz do lekarza ! Lepiej na zimne dmuchać!Ja mam dzisiaj 142/87.. Ale tetno 63.. Lepiej niz przed ciaza.. Niestety lekarza nie dorwalam byl tylko taki stary dziad szkoda zachodu.. Musze jakos wytrwac a wizyte mam w poniedzialek.
No moj lekarz nie uwaza takiego ciśnienia za ok.. Jest graniczne.Mowia tu, ze do 140/90 jest dopuszczalne.
Ja mam wyzsze, ale po lekach sie zbija. Do indukcji sie nie spiesza, chociaz rano decyzja ordynatora byla inna.
Wiec pewnie bedzie podobna sytuacja jak u mnie.No moj lekarz nie uwaza takiego ciśnienia za ok.. Jest graniczne.