MalaMi24
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!Zawolaja mnie na badanie i jednak sn. Lekarz sprawdzi czy mozna juz cos podac na wywolanie i czy mozna dzialac dzis.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki!!Zawolaja mnie na badanie i jednak sn. Lekarz sprawdzi czy mozna juz cos podac na wywolanie i czy mozna dzialac dzis.
Dziękuję z całego serca [emoji7]
Dziękuję, też się ogromnie cieszę bo się stresowałam. Tyle nerwów od początku ciąży miałam, że szkoda gadać. Teraz już będzie tylko lepiej [emoji6]
Super że maluszek zdrowy [emoji7] znasz już płeć?Dziękuję, też się ogromnie cieszę bo się stresowałam. Tyle nerwów od początku ciąży miałam, że szkoda gadać. Teraz już będzie tylko lepiej [emoji6]
Nie bylo badania bo wczorajszy lekarz przekazal wszystko mojemu. Niby wszystko pozamykane. Podal mi wlasnie cos do srodka jakas tabletke z zelem i mam lezec conajmniej godz pozniej ktg mi zrobią. Moze zacznie cos dzialac.. Zrobia mi jeszcze badania w razie gdyby konieczne bylo cc bo maly duży.
Nie wiem szczerze. Powiedzial tylko ze jeszcze mi zrobi. Rano wzieli mocz i sporo fiolek krwi. Moze sa konieczne jakieś parametry do zbadania przed jakby nis bylo operacjaOby to coś podziałało choć trochę. [emoji1307][emoji1307]
A co to za dodatkowe badania przed cc?
Może to tabletka na zmiekczenie szyjki. Coś musi wreszcie ruszyć. Przecież pierwszy poród mimo że wolno to postępował. Bądź dobrej myśli [emoji846]Nie bylo badania bo wczorajszy lekarz przekazal wszystko mojemu. Niby wszystko pozamykane. Podal mi wlasnie cos do srodka jakas tabletke z zelem i mam lezec conajmniej godz pozniej ktg mi zrobią. Moze zacznie cos dzialac.. Zrobia mi jeszcze badania w razie gdyby konieczne bylo cc bo maly duży.