reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
@Maliina mocne kciuki za was [emoji110][emoji110] niech się dzieje, oby szybko [emoji110][emoji110]

@MalaMi24 super że wszystko dobrze [emoji3526]

U mnie apka pokazuje 44 do ptp... [emoji849] I przeraża mnie to [emoji849]
Dziękuję, też się ogromnie cieszę bo się stresowałam. Tyle nerwów od początku ciąży miałam, że szkoda gadać. Teraz już będzie tylko lepiej [emoji6]

Nie bylo badania bo wczorajszy lekarz przekazal wszystko mojemu. Niby wszystko pozamykane. Podal mi wlasnie cos do srodka jakas tabletke z zelem i mam lezec conajmniej godz pozniej ktg mi zrobią. Moze zacznie cos dzialac.. Zrobia mi jeszcze badania w razie gdyby konieczne bylo cc bo maly duży.

Nie bylo badania bo wczorajszy lekarz przekazal wszystko mojemu. Niby wszystko pozamykane. Podal mi wlasnie cos do srodka jakas tabletke z zelem i mam lezec conajmniej godz pozniej ktg mi zrobią. Moze zacznie cos dzialac.. Zrobia mi jeszcze badania w razie gdyby konieczne bylo cc bo maly duży.

Oby to coś podziałało choć trochę. [emoji1307][emoji1307]
A co to za dodatkowe badania przed cc?

reklama
Może to tabletka na zmiekczenie szyjki. Coś musi wreszcie ruszyć. Przecież pierwszy poród mimo że wolno to postępował. Bądź dobrej myśli [emoji846]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry