martoosia04
Fanka BB :)
Po badaniu rozwarcia nie ma ale krwawienie ciemne jest. I od 20min mam skurcze zdecydowanie mocniejsze.
Czekamy na decyzje lekarzy czy na samoistny rozwój akcji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po badaniu rozwarcia nie ma ale krwawienie ciemne jest. I od 20min mam skurcze zdecydowanie mocniejsze.
Oj rozwija sie rozwija. Skurcze sa juz duzo mocniejsze i dluzsze. Za pol godz ktg. Jajo znosze doslowniem
Tak. Jak coś bede dzwonic. A julcia spi juz u babci.Oby coś faktycznie mocniejszego się pojawiło na ktg. Może ta koleżanka z pokoju co walczyła ze skurczami jakoś pomogła ci podświadomie
Trzymam kciuki kochana. A mąż pod telefonem jest?
Zaczynaja sie nawet ciezko stwierdzić gdzie ale wali mnie juz i brzuch i plecy.. Staram sie oddychaniem lagodzic tw bole. Ciekawa jestem jaka sile skurczy ktg pokaze. Jeszcze 20 min i lezenie na plecach. To bedzie horror.Slurcze idą od dolu do góry ?
Dlaczego nie możesz siedzieć np w jakimś fotelu na ktg?Zaczynaja sie nawet ciezko stwierdzić gdzie ale wali mnie juz i brzuch i plecy.. Staram sie oddychaniem lagodzic tw bole. Ciekawa jestem jaka sile skurczy ktg pokaze. Jeszcze 20 min i lezenie na plecach. To bedzie horror.