• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny będzie dobrze. Mój miał 4 lata i 8 dni jak Majka się urodziła. Też lubi być w centrum uwagi, też się bałam. Niepotrzebnie. Ta miłość między nimi jest nie do opisania!
IMG_20181229_083038_397.jpeg

reklama
Oczywiscie, ze mialam ochote jej powiedziec co mysle. Ale po pierwsze tak mnie przestraszyla, ze moje dziecko jest jakies pokrzywione ze az mnie zamurowalo, a po drugie to sa uroki mieszkania w malym miescie. Zawsze moze byc tak, ze trafie tam znowu, oni sie wszyscy znaja i juz slyszalam jak wymieniaja sobie informacje o pacjentkach. Ktora jest 'konfliktowa'. Nie chce zeby jeden opierdol odbil sie pozniej na moim dziecku.
Dzisiaj ide do specjalisty to powie co sie dzieje. Moj dzidzius taki grzeczny ostatnio, je, spi. W nocy malz do niej wstaje o 3. Wiec ja spie od 11 do 7/8 rano :D
Mam wrazenie, ze po zmianie mleka i po debrida.t jest lepiej. Tylko kupska smierdza okrutnie i sa rzadkie i zielono brazowe. Ale jej nie boli wiec narazie sie tym nie martwie.
Wychodza jej tez male krostki na twarzy nie wiem od czego

Liczba napisz co ci lekarz powiedział.

Mała Mi też napisz jak po wizycie. Pewnie lekarz poruszy temat Aminopunkcji bo muszą powiedzieć pacjentkom o tym

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry