Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co sądzicie kochane? Przejmuje się tymi erytrocytami w moczu i leukocytami. Jutro wizyta. Morfologia wyszła super.Zobacz załącznik 970243
Co sądzicie kochane? Przejmuje się tymi erytrocytami w moczu i leukocytami. Jutro wizyta. Morfologia wyszła super.Zobacz załącznik 970243
Ciekawa jestem co mi powie na ostatnie wyniki Pappa i to łożysko.Raczej nie ma się czym przejmować ale dobrze, że jutro wizyta to lekarz na pewno ci wiecej na ten temat powie.
Ja brałam Uro*sept przy nielicznych bakteriach żeby coś więcej się nie rozwinęło po msc nie było śladuCo sądzicie kochane? Przejmuje się tymi erytrocytami w moczu i leukocytami. Jutro wizyta. Morfologia wyszła super.Zobacz załącznik 970243
Ja brałam, ale dzisiaj sobie kupiłam i od dzisiaj znów bioręJa brałam Uro*sept przy nielicznych bakteriach żeby coś więcej się nie rozwinęło po msc nie było śladu