MalaMi24
Fanka BB :)
To mnie pocieszyłas, ja mam wizytę 19 czerwca. Wtedy już będę spokojna bardziej.Konkretne kopanie czy jak teraz rozpychanie to po 20tc
Wcześniej wlasnie bulgotanie. Ale nie było to takie jakies regularne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mnie pocieszyłas, ja mam wizytę 19 czerwca. Wtedy już będę spokojna bardziej.Konkretne kopanie czy jak teraz rozpychanie to po 20tc
Wcześniej wlasnie bulgotanie. Ale nie było to takie jakies regularne.
To mnie pocieszyłas, ja mam wizytę 19 czerwca. Wtedy już będę spokojna bardziej.
Bardziej się zastanawiam czy ksiądz wyrazi zgodę na chrzest małegoTez jestem po cywilnym tylko. Bedziemy chrzcic, mysle ze my mozemy byc na nie dla kosciola, ale dziecko pozniej samo zdecyduje i nie bede jej odbierac tego co uwazam za moj obowiazek.
Po smierci Taty, zaczelam zauwazac wiecej w co wcześniej nie wierzylam. Moze nie jesli chodzi o instytucje kosciola, ale teraz juz mam pewnosc, ze jest cos wiecej niz myslimy.
Nie pamiętam już dokładnie kiedy zaczęłam czuć, ale do 24 tc te ruchy nie były super regularne na pewno bo pamiętam, że jeszcze pytałam gina czy to normalne, że czasami potrafię z 2 dni nie czuć kompletnie nicHej kochane kiedy zaczęły się czuć ruchy dziecka w pierwszej ciąży? U mnie już 19+3 i się martwię czy wszystko w porządku. Chyba, że jeszcze ciężko żeby cokolwiek poczuć. Niedawno czułam jakieś bulgotanie ale od wczoraj nic... Boje się, że jest coś nie tak. Nie wiem czemu zawsze myślę bardziej negatywnie po tych moich wszystkich stresach [emoji26]
Nie, nieTak na prenatalnych ewidentnie łożysko z przodu czyli przodujące mam rozumieć. Wiesz to moja pierwsza ciąża i chyba też temu się przejmuje wieloma rzeczami![]()
Ja też nie jestem jakaś chudzinka i może temu gorzej już o tym czytałam ale się martwię. Chcoiaz już teraz mniej dzięki WamBardziej się zastanawiam czy ksiądz wyrazi zgodę na chrzest małegoNie pamiętam już dokładnie kiedy zaczęłam czuć, ale do 24 tc te ruchy nie były super regularne na pewno bo pamiętam, że jeszcze pytałam gina czy to normalne, że czasami potrafię z 2 dni nie czuć kompletnie nic
Nie, nie
łożysko na przedniej ścianie jest jak najbardziej prawidłowe, a łożysko przodujące to już inna bajka i nie jest to najkorzystniejsza opcja dla dziecka
tak czy owak jak byś miała przodujące to gwarantuje ci, że lekarz by ci o tym powiedział
![]()
Ksiądz łaski nie robi.Bardziej się zastanawiam czy ksiądz wyrazi zgodę na chrzest małegoNie pamiętam już dokładnie kiedy zaczęłam czuć, ale do 24 tc te ruchy nie były super regularne na pewno bo pamiętam, że jeszcze pytałam gina czy to normalne, że czasami potrafię z 2 dni nie czuć kompletnie nic
Nie, nie
łożysko na przedniej ścianie jest jak najbardziej prawidłowe, a łożysko przodujące to już inna bajka i nie jest to najkorzystniejsza opcja dla dziecka
tak czy owak jak byś miała przodujące to gwarantuje ci, że lekarz by ci o tym powiedział
![]()
To tym bardziej spokojnieJa też nie jestem jakaś chudzinka i może temu gorzej już o tym czytałam ale się martwię. Chcoiaz już teraz mniej dzięki Wamnie wiem co bym bez Was zrobiła naprawdę [emoji8]
Teoretycznie [emoji14] wiesz jak to z księdzem [emoji14]Ksiądz łaski nie robi.