ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny [emoji7] mam nadzieje, ze wszystko będzie ok.
@Migdalove o rany. To strasznie dużo kasy. Nie ma innej drogi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma, żeby mieć wysokie szanse na zdrowe dziecko to nie ma. Muszą pobrać komórki jajowe, zapłodnić je i zbadać czy są zdrowe. Transferować tylko ten zarodek który ma poprawny kariotyp, który jest zdrowy. Samo zwykle in vitro nie jest takie kosztowne, to ok 15 tys najwyżej, ale badania zarodków są cholernie drogie.Dziękuje dziewczyny [emoji7] mam nadzieje, ze wszystko będzie ok.
Wiadomo, nie jest powiedziane, że szanse na zdrową naturalną ciążę, zdrowe dziecko są zerowe ale jednak są dosyć niskie. Przy każdej ciąży wskazana amniopunckcja.
Te testy są ok ale nie są tak czule jak amniopunckcja, więc w naszym przypadku robi się i to i to mimo badań preimplantacyjnych.Mam nadzieje, ze doczekacie upragnionego dzieciątka z pomocą medyczna lub bez.
Gosiu, a nie lepiej zamiast amniopunkcju test Harmony, NIFTY lub Senco? One badają wolne dna płodu
Jak to??? Przegapilam cos??? W ciąży jestes???!!!!!
Też własnie czuje ze cos mnie ominęło, ale jeśli tak to cuuudownie [emoji7]
Nie brzmi głupio, bo też tak myślę. Nie bez przyczyny ciągnęło mnie do macierzyństwa już jak byłam nastolatką, jakby organizm mówił 'pospiesz się!'. Czas jest dla nas teraz wyrozumiały aczkolwiek też goni. Mam nadzieję, że w końcu się uda, prędzej czy później.Forget gratulacje!!! [emoji7] bardzo się cieszę!
Domi, też gratuluję)
Gosiu, nie wiem czy głupio to nie zabrzmi, ale może tak miało być, że te straty i inne przeboje wyszły w tak młodym wieku. Macie czas na zebranie środków i jest dużo wieksza szansa na sukces niż jakbyście byli po 40stce [emoji8]