1
174974
Gość
Pewnie, że tak! Beta to podstawa, dlatego w poniedziałek jadę.Dlatego uwazam, ze beta jest najlepsza opcjazwlaszcza jej przyrost
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie, że tak! Beta to podstawa, dlatego w poniedziałek jadę.Dlatego uwazam, ze beta jest najlepsza opcjazwlaszcza jej przyrost
Widac pieknie
Nie moge się doczekać wyniku.Widac pieknie
To na bank ciąża!
Ale gratulacje beda po betach inaczej niz poprzednim razem.
Trzymam kciuki żeby się udałoJa miałam jaśniejszą kreskę niż ta dzisiejsza w poprzednim cyklu a ciąża była więc mam dużą nadzieję.![]()
Na tym z 23 dc widać zdecydowanie. A ile to jest dpo? Oby sienidalo tym razem [emoji173]
Myślę, że owu była między 10-14dc. Nie przyglądałam się tak sobie dokładnie bo ciągle coś ale to w sumie dobrze, mogła być i właśnie wtedy w podróży poślubnej czyli między 10-11dc albo na czas jakoś w 13-14dc.Na tym z 23 dc widać zdecydowanie. A ile to jest dpo? Oby sienidalo tym razem [emoji173]
Również trzymam i za Ciebie kciuki! <3@Migdalove pięknie ciemnieje! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Czekamy na betę! Z całych sił trzymam kciuki, żeby to dzidziolek się zadomowił
Trochę mnie nie było, miałam gorszy okres. Poprzednio niestety miałam biochemiczna. Bardzo to przeżyłam. Teraz jakoś głupio mam nadzieje, że się udało. 5dpo i temp poszła w górę. Także trzymajcie kciuki [emoji16]