Moje po czasie tez robia sie takie popekane maja takie jakby pajaczki..Jak tylko ogarnę kawę to wrzucę. Choć ten wczorajszy jakiś taki podrapany bo go wrzuciłam do saszetki z lekami. Ale zdjęcia mam jak coś to coś zestawie [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje po czasie tez robia sie takie popekane maja takie jakby pajaczki..Jak tylko ogarnę kawę to wrzucę. Choć ten wczorajszy jakiś taki podrapany bo go wrzuciłam do saszetki z lekami. Ale zdjęcia mam jak coś to coś zestawie [emoji23]
Ale calkiem niedawno robilas progesteron?Dziewczyny zrobić samą betę czy progesteron też?
4 dni temu.Ale calkiem niedawno robilas progesteron?
Robilas bete? Moze to byc ciąża biochemiczna a moze zbyt rozwodniony mocz i dlatego teraz biel?A ja się chyba nacieszylam za bardzojutro mam dostać @ . Test mi wyszedł 3 dni przed miesiączką dodatni zaraz dam zdjęcie wczoraj innej firmy też dodatni a dziś rano jedna Kresa . Nie wiem co myśleć o tym
![]()
Z tego co pamiętam byl wysoki wiec nie wiem czy jest potrzeba. Ja przy luteinie nie robie bo nie ma sensu. A ty bierzesz duphaston?4 dni temu.
Na betę idę jutro akurat idę z córką na krew to przy okazji zrobię betę. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyłoRobilas bete? Moze to byc ciąża biochemiczna a moze zbyt rozwodniony mocz i dlatego teraz biel?
Biorę tak jak lekarz kazał bo boję się, że się nie uda.Z tego co pamiętam byl wysoki wiec nie wiem czy jest potrzeba. Ja przy luteinie nie robie bo nie ma sensu. A ty bierzesz duphaston?
Oo super! To mam potwierdzenie.@Migdalove pokazalam test mojemu M i mowi ze jest krecha a on ma zdrowe oczy nie to co ja!! I corcia uslyszala i tez chciala zobaczyc to jej pokazalam i paluszkiem wskazala gdzie przebija cien.![]()