To musialbyc jakiś felerny . Kiedyś słyszałam że przy owulacji test może być pozytywny bo hcg a lh są bardzo zbliżone do siebie. W którym dniu cyklu jesteś?Tak negatyw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To musialbyc jakiś felerny . Kiedyś słyszałam że przy owulacji test może być pozytywny bo hcg a lh są bardzo zbliżone do siebie. W którym dniu cyklu jesteś?Tak negatyw
Przed ciążą lubiłam horrory ale odkąd jestem mamą nie potrafię. Za miękka się zrobiłam [emoji1] [emoji12]Wróciliśmy juz od rodziny, chwilę w domku, kawkę wypije zjemy coś i lecimy do kina na ten nowy horror.![]()
Zakonnica?Wróciliśmy juz od rodziny, chwilę w domku, kawkę wypije zjemy coś i lecimy do kina na ten nowy horror.![]()
Ja kiedyś w ogóle nie lubiłam, siadały mi na psychikę, nie spałam, bałam się wieczorami jak ciemno było. ;P Przy mężu wszystko minęło, on jest fanem horrorów i zaraził mnie tym, jak się boje to się nie śmieje jak mój były, tulił, mówił, że to tylko film i że potem samemu człowiek się niepotrzebnie wkręca no i tak przywykłam.Przed ciążą lubiłam horrory ale odkąd jestem mamą nie potrafię. Za miękka się zrobiłam [emoji1] [emoji12]
Dokładnie, jesteśmy po prostu ciekawi, chociaż wydaje mi się coś, że to jakaś szmira.Zakonnica?
To musialbyc jakiś felerny . Kiedyś słyszałam że przy owulacji test może być pozytywny bo hcg a lh są bardzo zbliżone do siebie. W którym dniu cyklu jesteś?
u mnie pewnie bedzie za 2 miesiaceDokładnie, jesteśmy po prostu ciekawi, chociaż wydaje mi się coś, że to jakaś szmira.Ale co tam zobaczymy, bo to nasza ulubiona tematyka.
![]()
Zakonnica? Bo widzialam zwiastun w tvDokładnie, jesteśmy po prostu ciekawi, chociaż wydaje mi się coś, że to jakaś szmira.Ale co tam zobaczymy, bo to nasza ulubiona tematyka.
![]()
My szukaliśmy ale nie było jeszcze.u mnie pewnie bedzie za 2 miesiaceszybciej na necie znajde hehe
Dokładnie o ten film chodzi.Zakonnica? Bo widzialam zwiastun w tv