Julia198805
Fanka BB :)
GRATULUJĘ HURRAJak już telefonem dałam radę ogarnąć tą kreskę to musicie wierzyć jak ładnie ją na żywo widać!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GRATULUJĘ HURRAJak już telefonem dałam radę ogarnąć tą kreskę to musicie wierzyć jak ładnie ją na żywo widać!![]()
Zrobie i zobaczę bo mi to spokoju nie daje.rozmawialam z koleżanką co pracuje w aptece to mi mówiła że nie ma takiego czegoś żeby test się pomylił .okaże się jak odbiorę wyniki we wtorekMigdalove widać kreseczkę jak byk [emoji7] super, jutro jezcze betka myślę że ok 20 lub większą będzie
Ewelina a może ten ostatni test był poprostu mniejszej czulosci i dlatego wyszedł negatywny? W sumie do okresu 3dni jeszcze masz. Jedź na betę tak jak piszesz i sprawdź.
Ja się dzisiaj witam w 1dc 8cs. Migdałowe proszę zmień w tabelce.
ja również jutro idę na bete, oby coś wykazała! Kreska na teście widoczna golym okiem, ale na żywo lepiej widać niż na zdjęciuTrzymam za was dziewczyny kciuki mocno zeby się udało![]()
Dziewczyno wez ty sie wyluzuj. To na pewno nie zaplodnienie tylko reszta @. Jajniki bola moze na owulacje. W ciaze nie zachodzi sie kazdego dnia cyklu tylko w czasie owulacji. Bedzie ci sie spozniac nastwpna @ to zrob testMówię odrazu nie nastawiam się ze to może być to tylko ze raczej te resztki @