1
174974
Gość
Bardzo obiecujące.na poprzednią strone wkleilam zestawienie testów z wczoraj i z dzisiaj, z wczoraj ewidentny negatyw z tym że robiłam go wieczorem, a ten dzisiejszy z porannegoJak myślisz? wygląda obiecująco?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo obiecujące.na poprzednią strone wkleilam zestawienie testów z wczoraj i z dzisiaj, z wczoraj ewidentny negatyw z tym że robiłam go wieczorem, a ten dzisiejszy z porannegoJak myślisz? wygląda obiecująco?
już chce jutro!Bardzo obiecujące.Jutro się obie przekonamy. [emoji23]
Ja też. [emoji23] Dlatego dzisiaj jedziemy do rodziny, coś jeszcze wieczorem porobimy żeby czas zleciał.już chce jutro!![]()
ja niestety musze siedzieć sama w domuJa też. [emoji23] Dlatego dzisiaj jedziemy do rodziny, coś jeszcze wieczorem porobimy żeby czas zleciał.![]()
To współczuję, ja na szczęście akurat mam męża w domu bo ma 4 dni urlopu.ja niestety musze siedzieć sama w domu![]()
ja z moim zobaczę się dopiero 30 września na jeden dzień, a na dluższą chwilę po 20 październikaTo współczuję, ja na szczęście akurat mam męża w domu bo ma 4 dni urlopu.
O jej, to nie dla nas. My nocy bez siebie sobie nie wyobrażamy.ja z moim zobaczę się dopiero 30 września na jeden dzień, a na dluższą chwilę po 20 października![]()
też tak mieliśmyO jej, to nie dla nas. My nocy bez siebie sobie nie wyobrażamy.Ale wiem, że czasami niektórzy nie mają wyjścia.
Z tego co wiem możesz ciągnąć zwolnienie aż do porodu i wypłaca ZUS, a po porodzie możesz zarejestrować się jako bezrobotna i starać się o kosniakoweDziewczyny mam takie pytanie jeśli np byłabym w ciąży i okazało się że nie przedłuża mi umowy a dostala bym zwolnienie to mogę ciągnąć do konca ciąży i wypłacał by mi ZUS ? Czy to tak nie działa ?