paulina1994
Fanka BB :)
No jasne na betę jedz jutro, chodziło mi dzisiaj żebyś jeszcze test powtórzyła jak nie możesz się doczekaćWole jednać dołożyć 10zł i pójść na tą bete, wszystko mieć czysto i jasno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jasne na betę jedz jutro, chodziło mi dzisiaj żebyś jeszcze test powtórzyła jak nie możesz się doczekaćWole jednać dołożyć 10zł i pójść na tą bete, wszystko mieć czysto i jasno
My to jesteśmy w gorącej wodzie kąpane [emoji23] jeden dzień na wagę złota [emoji23]
Dokładnie, ja jutro osiwieje przez cały dzień czekania.haha dokladnie, ja niestety zawsze chciałam mieć wszystko na już. Ale jak widać, czasem się nie daNajgorsze będą oczekiwania na wyniki
No jasne na betę jedz jutro, chodziło mi dzisiaj żebyś jeszcze test powtórzyła jak nie możesz się doczekać![]()
Mam nadzieję, że razem trafimy na majóweczki.to byłoby bez sensu, test wyszedł z porannego moczu z jasną ale widoczną kreską. Więc tylko bym się załamała, gdyby drugi w trakcie dnia wyszedł negatywnyJuż wczoraj zrobiłam jeden ale z wieczornego moczu i wyszedł negatywny, otworzyłam go i gąbka na pasku była zabarwiona, czytałam że to może oznaczać ciążę, ale wiadomo jak to jest. Dziś zrobiłam drugi i bach, kreseczka
Mam pierwsze mdłości... Ciekawe czy z nerwów czy to ciążowe...
Mam nadzieję, że razem trafimy na majóweczki.![]()
Mnie piersi bolą od 13dc.hmm trudno określić, bo dziś od kiedy zobaczylam drugą kreske piersi zaczęly mnie mocno boleć i bolą do teraz, a zaś wczoraj zjadłam kurczaka z grilla na obiad, doslownie 3 kawałki, zaczęłam mieć odruchy wymiotne i odbijalo mi się tak jakby wymiotami, przynajmniej taki był zapach.. Straszne uczucie
Ja też, 10 maja.Sama jestem majówką, więc fajnie by było hihi :*