Ladym00n
Fanka BB :)
dzwoniłam, dziś życzą sobie 100zł za badanie..Warto spróbować.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzwoniłam, dziś życzą sobie 100zł za badanie..Warto spróbować.![]()
CO?! Za betę?dzwoniłam, dziś życzą sobie 100zł za badanie..
Za to prawie 3 badania. Ja bym na Twoim miejscu wstrzymała się do jutra. Może lepiej takie labo gdzie masz wyniki online szybko.CO?! Za betę?
Zwariowali [emoji23] kup drugi test i zrób jeśli na dwóch jest wyraźnie druga kreska to coś jest na rzeczydzwoniłam, dziś życzą sobie 100zł za badanie..
Za to prawie 3 badania. Ja bym na Twoim miejscu wstrzymała się do jutra. Może lepiej takie labo gdzie masz wyniki online szybko.
To wstrzymaj sięLabo jutro od 6-11, i za badanie 23zl. Ehh ta niedziela.
U mnie od 7-14 i badanie 26,5.Labo jutro od 6-11, i za badanie 23zl. Ehh ta niedziela.
Zwariowali [emoji23] kup drugi test i zrób jeśli na dwóch jest wyraźnie druga kreska to coś jest na rzeczy![]()
My to jesteśmy w gorącej wodzie kąpane [emoji23] jeden dzień na wagę złota [emoji23]U mnie od 7-14 i badanie 26,5.Ale właśnie od pon do pt, tak to już wczoraj bym miała zrobione w innym mieście ale auto na warsztacie było.
U mnie od 7-14 i badanie 26,5.Ale właśnie od pon do pt, tak to już wczoraj bym miała zrobione w innym mieście ale auto na warsztacie było.