paulina1994
Fanka BB :)
Będzie dobrze zobaczysz [emoji9]Też mam taką nadzieję.Ale wiesz, no czasami różnie to bywa. Ale staram się być dobrej myśli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze zobaczysz [emoji9]Też mam taką nadzieję.Ale wiesz, no czasami różnie to bywa. Ale staram się być dobrej myśli.
Ja właśnie planuje po 13tc brać prenatal duo, przeanalizowałam na spokojnie skład i ma najfajniejszy.Ale DOZ leci w kulki z tym Prenatalem12 września dostałam meila, że ponownie jest dostępny, wchodzę na stronę nie ma, myślę może jeszcze nie zaktualizowali na stronie, ale do dnia dzisiejszego brak
![]()
Z DUO nigdy nie ma problemu z dostępnością, a tego Uno już któryś raz w DOZ nie ma [emoji57]Ja właśnie planuje po 13tc brać prenatal duo, przeanalizowałam na spokojnie skład i ma najfajniejszy.![]()
Ja właśnie planuje po 13tc brać prenatal duo, przeanalizowałam na spokojnie skład i ma najfajniejszy.![]()
Za chwilę początek 5tc! już w sumie za 3 dni.tak patrzę na Twój suwaczek i wychodziloby, że u mnie byłby 3tyd 4 dzień!ale zbieg okoliczności!
Jak dziś zobaczylam ten test, nie mogłam uwierzyć. Chciałabym jechać dziś na bete, ale laboratoria zamknięte. Jak myślisz, w szpitalu by mi zrobili?Za chwilę początek 5tc! już w sumie za 3 dni.![]()
Ja chciałam kiedyś zrobić w szpitalu normalnie w tygodniu i powiedzieli, że nie są od prywatnych zleceń... Więc nie wiem jak byłoby u Ciebie.Jak dziś zobaczylam ten test, nie mogłam uwierzyć. Chciałabym jechać dziś na bete, ale laboratoria zamknięte. Jak myślisz, w szpitalu by mi zrobili?
Ciekawe.. spróbuje! a najwyżej przejde się do teściowej na chirurgie hahaJa chciałam kiedyś zrobić w szpitalu normalnie w tygodniu i powiedzieli, że nie są od prywatnych zleceń... Więc nie wiem jak byłoby u Ciebie.
Warto spróbować.Ciekawe.. spróbuje! a najwyżej przejde się do teściowej na chirurgie haha