1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest bardzo wczesna ciąża więc najlepszym i najpewniejszym rozwiązaniem jest betaZestawienie.Szkoda, że porobiły się zadrapania na testach z 22 i 24dc. Zobacz załącznik 898636
No wiadomo, że bardzo wczesna.To jest bardzo wczesna ciąża więc najlepszym i najpewniejszym rozwiązaniem jest beta![]()
Musisz być dobrej myśli ! [emoji4] Wiesz, że tego nie przeskoczymy niestety [emoji21]No wiadomo, że bardzo wczesna.Jak pisałam, boję się tej bety, że będzie negatywna. ;/
Wiadomo, trzeba iść na betę i mieć pewność w tą lub w drugą stronę.Musisz być dobrej myśli ! [emoji4] Wiesz, że tego nie przeskoczymy niestety [emoji21]
Wiadomo, trzeba iść na betę i mieć pewność w tą lub w drugą stronę.
Dokładnie, nikt tego nie lubi bo to bardzo duży stres...Wiadomo, trzeba iść na betę i mieć pewność w tą lub w drugą stronę.
Mnie zaczęły boleć ale tylko dlatego, że owu przesunęła się aż o tydzień :/ja jeszcze poczekam i może we wtorek skoczę na beteteż się mega boje.. To znaczy skoczę o ile @ nie przyjdzie.. Od kiedy zobaczyłam test tak zaczęły mnie boleć piersi, chyba ze stresu i ekscytacji haha
![]()
Stres to podczas oczekiwania na wyniki.Dokładnie, nikt tego nie lubi bo to bardzo duży stres...