D
Deleted member 182168
Gość
Po cichu gratuluje kreseczkiCo myslicie? Test z porannego moczuZobacz załącznik 898612Zobacz załącznik 898613
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po cichu gratuluje kreseczkiCo myslicie? Test z porannego moczuZobacz załącznik 898612Zobacz załącznik 898613
Przecież i mnie też, kreska piękna a beta ujemna. No nic, jak już mąż kupił to jutro użyję, i tak pójdę na betę.Ja odkąd zaczęłam swoją przygodę ze staraniami to ufam tylko testom z DOZ, te z Rossmana negatyw był negatywem, ale jakoś wolę mojego pewniaka strumieniowego z DOZ [emoji4] Pink też mnie oszukał :/
A ten dzisiejszy z czego był ?Przecież i mnie też, kreska piękna a beta ujemna. No nic, jak już mąż kupił to jutro użyję, i tak pójdę na betę.
Bardzo ładnie to wygląda juzZestawienie.Szkoda, że porobiły się zadrapania na testach z 22 i 24dc. Zobacz załącznik 898636
Dzisiaj żeby tak o tym nie myśleć to jedziemy w gości, chrzestnej zawiozę zdjęcia ze ślubu. Może potem do kina pojedziemy.Bardzo ładnie to wygląda juz![]()
Super pomysł [emoji4]Dzisiaj żeby tak o tym nie myśleć to jedziemy w gości, chrzestnej zawiozę zdjęcia ze ślubu. Może potem do kina pojedziemy.
Dzisiejszy z apteki dr Max, też ten czuły.A ten dzisiejszy z czego był ?
No to jak na dwóch innych firm pokazują się kreski to mam nadzieję, że inaczej być nie może [emoji4]Dzisiejszy z apteki dr Max, też ten czuły.
Też mam taką nadzieję.No to jak na dwóch innych firm pokazują się kreski to mam nadzieję, że inaczej być nie może [emoji4]