Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, a ta wczorajsza beta sprowadziła mnie na ziemię. Chociaż to było 11dpo, ale lekarz kazał mi ostatniego dnia brania duphastonu zrobić bete więc chyba wie, że już powinno coś wyjść ....Duphaston bierzesz na wyregulowanie cykli. Ja też tak brałam przez długi czas bez wspomagaczy na owulacje. Ale powinna ci sprawdzić czy owulacja jest i czy pękają pecherzyki. Ja bynajmniej tak miałam. Potem wprowadziła clostibegyt i ovitrelle. Teraz aktualnie Lamette i ovitrelle.Chyba to jednak wina ziół, niepotrzebnie je piłam skoro biorę dupka.
A co do samego dupka, to tez zaczynam mieć wątpliwości czy branie go w ciemno mi pomoże... Na razie pluje sobie w brodę za głupotę, zioła to nie zabawa![]()
Jesteś pewna, że to nie owulacja. Niektóre kobiety przechodzą bardzo ciężko z bólami. Który masz dc ?
No z ziołami nie ma żartów, trochę się ich obrałam i czasami miałam wrażenie, że działają mocniej jak antybiotyki.Chyba to jednak wina ziół, niepotrzebnie je piłam skoro biorę dupka.
A co do samego dupka, to tez zaczynam mieć wątpliwości czy branie go w ciemno mi pomoże... Na razie pluje sobie w brodę za głupotę, zioła to nie zabawa![]()
Niespodzianka na dzień kobietI znowu w tajemnicy przed narzeczonym. [emoji14] Może w końcu się uda niespodzianka, ale tym razem bez okazji.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze jakaś okazja się znajdzie, pisałaś coś chyba o rocznicy zaręczyn?I znowu w tajemnicy przed narzeczonym. [emoji14] Może w końcu się uda niespodzianka, ale tym razem bez okazji.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mężczyzny w dzień kobiet to tak trochę glupio, to lepiej na 10 marca w dzień mężczyzny.Niespodzianka na dzień kobiet![]()