Genadia
Fanka BB :)
Ech straszne masz chwile za sobąEhh [emoji17] Leżę i odpoczywam ale jeszcze mam taką wydzieline w kolorze kawy z mlekiem Staram się [emoji17] [emoji17][emoji17] Eh mam nadzieję, że będzie dobrze. Dziękuję kochana [emoji17]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ech straszne masz chwile za sobąEhh [emoji17] Leżę i odpoczywam ale jeszcze mam taką wydzieline w kolorze kawy z mlekiem Staram się [emoji17] [emoji17][emoji17] Eh mam nadzieję, że będzie dobrze. Dziękuję kochana [emoji17]
Eh dziewczyny znikam na razie z forum, muszę odpocząć i dojść do siebie [emoji17] bo czuję się strasznie
Ja mam tez takie cos dzis, jestem 8dpo wiec chyba to normalne [emoji23] [emoji12]Odpocznij, na pewno będzie dobrze :*
Ja dzisiaj mam 9dpo, mam od wczoraj powódź śluzu, który wygląda jak płodny (przezroczysty, ciągnący, jak kurze jajo lekko białym zabarwieniem), do tego pachwiny i brzuch mnie ciągnie.
Jakbym nie robiła testów owu to pomyślałabym, że dzisiaj/jutro będe mieć owu. :|
Miała któraś z Was coś takiego?
Ja mam tez takie cos dzis, jestem 8dpo wiec chyba to normalne [emoji23] [emoji12]
@ ma byc 7 [emoji23] obiecalam @PatPatPat ze jak nie dostane @ to zatestuje z nia dopiero 11.11 [emoji23] wczesniej nie mam zamiaru za duzo bieli sie juz naogladalam[emoji12]Mam nadzieję, że to dobry znak i za parę dni testy pokażą nam dwie kreski![]()
kiedy testujesz?
Ja teraz też tak mam i nie wiem czy się owu nie przestawiło bo nie robię testów owu więc nie mam pewności kiedy było [emoji4]Ja mam tez takie cos dzis, jestem 8dpo wiec chyba to normalne [emoji23] [emoji12]
@ ma byc 7 [emoji23] obiecalam @PatPatPat ze jak nie dostane @ to zatestuje z nia dopiero 11.11 [emoji23] wczesniej nie mam zamiaru za duzo bieli sie juz naogladalam[emoji12]
Właśnie tak mi się wydawało