Ladym00n
Fanka BB :)
Tak, ale jest znacznie lżejsza niż zwykleI co, przyszła?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, ale jest znacznie lżejsza niż zwykleI co, przyszła?
Hejdo @ zostały 3 dni. Czy jeśli byłabym ewentualnie w ciąży i jutro wykonalabym test beta hcg to wynik już coś pokaże? Jestem strasznie zniecierpliwiona, tym bardziej, że na dzisiejszym teście wyszedł mi jakiś dziwny cień (bardziej szary niż różowy). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Ja to chyba się uzależnilam od testów... Tylko czekam na poranek. A i postanowiłam, że pójdę na betę.HejU mnie też tylko 3 dni do @... Mam w domu jeden tescik i tak mnie kusi, żeby go jutro rano zrobić... Ale nie wiem czy jest sens tak wcześnie
Termin mam na 23.11, pojutrze.A jestes już po terminie?
Przykro mi, że jednak @ przyszła.Tak, ale jest znacznie lżejsza niż zwykle
U mnie niestety tylko jeden, ostatni test w domu. Ten z allegro. Powiedziałam sobie, że jutro nie zrobię. Przemogę się. Muszę wytrzymać do 23.11
Ja też nie hahahaJutro już 22ja bym nie wytrzymała
![]()
Ja to chyba się uzależnilam od testów... Tylko czekam na poranek. A i postanowiłam, że pójdę na betę.
Dziękuję i trzymam kciuki za Ciebie :*Ja chyba nie wytrzymam i też zrobię jutro ten test. Jak wyjdzie chociaż cień to lecę na betę i umawiam się do gina
Trzymam kciuki![]()