Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jajniki + ból jak na @. 7 dni przed jej terminem. U mnie to był objaw zagniezdzaniaDziewczyny które zaciążyły mam pytanie do Was.
Bolą mnie jajniki jak na @ na wieczór najgorzej, czasem kłują, a do @ jeszcze 7dni.
Czy też tak miałyście? Bo zaczynam się martwić. Dziwne, że ból jest taki ćmiący nigdy takiego nie miałam i jeszcze kręgosłup mnie boli :-((((
Mnie bolał brzuch, ale tak dziwnie. Troche inaczej, niż na @. Mnie tak ciągnęło podbrzusze i jakby mi ktoś macicę ściskałDziewczyny które zaciążyły mam pytanie do Was.
Bolą mnie jajniki jak na @ na wieczór najgorzej, czasem kłują, a do @ jeszcze 7dni.
Czy też tak miałyście? Bo zaczynam się martwić. Dziwne, że ból jest taki ćmiący nigdy takiego nie miałam i jeszcze kręgosłup mnie boli :-((((
To normalne@KatiNails , @mala.wiedzma. dzięki dziewczyny ja już fiksuje, a raczej mam czarne myśli że torbiel albo nie wiem co..
Wiem, że na razie wróżenie z fusów ale jakby się udało to będę największą panikarą)
@Ilma mnie też pobolewa podbrzusze najbardziej wieczorem i kręgosłup boliale nie tak jak zzawsze sam kręgosłup ale cały dół pleców i te swedzace i mrowiace piersi... też do @ 7-8 dni. Takie mocne klucie i ciągnięcie miałam ok 11-9 dni przed @ teraz już mniej. Musimy czekać trzymam kciuki :-)

a na koniec sernik.Będzie dobrzeOk dziewczyny ostatczenie jak @ się nie pojawi zrobię inny test w środę ! :-) dzięki za słowa otuchy ;-*****