Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciezko stwierdzić który DC kalendarz wyznaczył owulację i dziś 16dpo test pokazał odrazu ta kreske@Anusiak1507 który masz dc?
Testy trzymane dłużej niż wskazany opis na teście nie są wiarygodne niestety. Co do temp. trudno powiedzieć, są różne wahania jak karmisz to może mieć wpływ. Powtórz test za 2-3dni. Trzymam kciuki :-)
Piękny wykres. Trzymam kciukiHej dziewczyny u mnie 3dpo. 19dc .aplikacja wyznaczyla mi owulacje ze byla w niedziele.tak jak myslalam w tym cyklu byla szybciej.dzis 3 dzien wyzszych temperatur.dzis temp 37,15.ogolnie bardzo spokojny mam wykres temperatur.czuje ze ten cykl bedzie owocny.( wiem ze to moze byc tylko chciejstwo ) .trzymam za was kciuki
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Hej dziewczyny u mnie 3dpo. 19dc .aplikacja wyznaczyla mi owulacje ze byla w niedziele.tak jak myslalam w tym cyklu byla szybciej.dzis 3 dzien wyzszych temperatur.dzis temp 37,15.ogolnie bardzo spokojny mam wykres temperatur.czuje ze ten cykl bedzie owocny.( wiem ze to moze byc tylko chciejstwo ) .trzymam za was kciuki
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend