Myślę żeby się kochać chociaz co drugi dzień bo serio się często na to sił nie mazrobcie sobie maraton co 2 od 10dc chyba ze miewasz owu szybciej to inazej to rozloz i poprawiajcie ile sie da![]()
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę żeby się kochać chociaz co drugi dzień bo serio się często na to sił nie mazrobcie sobie maraton co 2 od 10dc chyba ze miewasz owu szybciej to inazej to rozloz i poprawiajcie ile sie da![]()
A mąż badał się ?Myślę żeby się kochać chociaz co drugi dzień bo serio się często na to sił nie mamoże nasienie męża też już nie jest tak dobre ... Spróbujemy a może się uda po takim maratonie
![]()
Hej dziewczyny, możecie być pewne, że tego wątku wam nie będę chciała usunąć. Tylko nie wiem co będzie ze mną, mam już złą 'sławę' przez to, że tamten wątek chce usunąć, pojawiają się treści 'przyjdę do was ale żeby tej Migdalove nie było'... Może rzeczywiście najlepiej będzie odejść całkiem a życia forum...
Po kolei bylo puste jajo w 10 tyg, potem samoistne w 6 tyg, potem zle rozwijajacy sue zarodek i serduszko sie zatrzymalo po 6 tyg ale zabieg w 10 tyg ciazy, nastepnie coreczka w 14 tyg, potem znow samoistne w 6 tyg i teraz ta ciaza.
Mąż się nie badał i ciężko będzie go zaciagnac . Ale na razie spróbujemy z częstym kochaniem sięA mąż badał się ?
Liczba teoretycznie tak. Ale tez mam ciagle swiadomosc ze moze sie stac wszystko w kazdej chwili a ja na to nie mam ani wplywu ani ratunku dla dziecka. Jedynie moge wylapac ze cos sie stalo przez brak ruchow. Ale swiadomosc ze do porodu moze sie stac wszystko niestety pozostaje.
To moze cos bylo pokielbasione, moze jakas torbielka na jajniku? Nie mam pojecia ja wtedy nie zdazylam zrobic wiecej bo przyszla malpa.Ja w tamtym cyklu aż na 3 felerne...