ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Migdalove,
Właśnie dlatego boję się jeszcze cieszyć....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na twoim miejscu po takim teście poszłabym na betę kochana, masz wtedy pewnik.Migdalove,
Będziesz pięknie wygladac [emoji7]Pokazuje wam mój ślubny look.
I jak się Wam podoba to wszystko razem?![]()
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Powtorz po jutrze i zovacz czykreska coemnieje. Mi pierwszy tez wyszedl jakies 4-5 dni przed planowanym okresemCześć Dziewczyny,
Pozwoliłam sobie podłączyć się do wątku. Aktualnie jestem w 26 dc, cykle 31-32 dni, czyli 5-6 dni przed okresem. Od kilku dni dziwnie się czuję więc postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszły mi dwie krechy, ta druga jaśniejsza, ale bardzo wyraźnie widoczna. Czy to możliwe, że tak wcześnie test coś pokaże?
Zobacz załącznik 844304
Ten moj najciemniejszy jest z 12 dpo. Ale owu nie potwierdzona monitoringiem, jedynie testy owu robilam, wiec mozliwe ze to 11 dpo bylGratuluje moj 9 dpo byl taki jak twoj 3 .z ktorego to dnia po owulacji?mamy prezent na zajaczka 2 kreseczki a na mikołaja dzidzius.podwojny prezent.Ja tez tracilam nadzieje ze sie uda.spokojnej ciazy życze.
No ale jutro nie dość, że święta to jeszcze niedziela, oby test był ciemniejszy! [emoji813]Gdybym miała taką możliwość to pewnie jutro z samego rana sterczałabym w laboratorium, które mam pod nosem.. 50 m od domumusze czekać do wtorku a jutro powtórze jeszcze test.
A look rewelacja... delikatny, romantyczny, z klasą
Dziękuję! [emoji813]Będziesz pięknie wygladac [emoji7]
Bedziesz prześliczna :-)Pokazuje wam mój ślubny look.
I jak się Wam podoba to wszystko razem?![]()
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom