reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Gdybym miała taką możliwość to pewnie jutro z samego rana sterczałabym w laboratorium, które mam pod nosem.. 50 m od domu :) musze czekać do wtorku a jutro powtórze jeszcze test.

A look rewelacja... delikatny, romantyczny, z klasą

Pokazuje wam mój ślubny look. :)
I jak się Wam podoba to wszystko razem?
b100425f916aa926bb0ede56048c4f45.jpg

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Będziesz pięknie wygladac [emoji7]

Cześć Dziewczyny,

Pozwoliłam sobie podłączyć się do wątku. Aktualnie jestem w 26 dc, cykle 31-32 dni, czyli 5-6 dni przed okresem. Od kilku dni dziwnie się czuję więc postanowiłam zrobić test ciążowy i wyszły mi dwie krechy, ta druga jaśniejsza, ale bardzo wyraźnie widoczna. Czy to możliwe, że tak wcześnie test coś pokaże?

Zobacz załącznik 844304
Powtorz po jutrze i zovacz czykreska coemnieje. Mi pierwszy tez wyszedl jakies 4-5 dni przed planowanym okresem:)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje moj 9 dpo byl taki jak twoj 3 .z ktorego to dnia po owulacji?mamy prezent na zajaczka 2 kreseczki a na mikołaja dzidzius.podwojny prezent.Ja tez tracilam nadzieje ze sie uda.spokojnej ciazy życze.
Ten moj najciemniejszy jest z 12 dpo. Ale owu nie potwierdzona monitoringiem, jedynie testy owu robilam, wiec mozliwe ze to 11 dpo byl :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdybym miała taką możliwość to pewnie jutro z samego rana sterczałabym w laboratorium, które mam pod nosem.. 50 m od domu :) musze czekać do wtorku a jutro powtórze jeszcze test.

A look rewelacja... delikatny, romantyczny, z klasą
No ale jutro nie dość, że święta to jeszcze niedziela, oby test był ciemniejszy! [emoji813]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry