reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja po progesteronie czułam się wyjątkowo fatalnie. Do ogólnego złego samopoczucia fizycznego dochodziło niestety psychiczne...Dla mnie masakra i mam nadzieję, że nie będę musiała już go przyjmować ;).

@Otoona gratulacje :D!

U mnie plamienia były skutkiem niedomogi lutealnej. Warto sprawdzić progesteron w drugiej fazie cyklu i w razie potrzeby suplementować.

A ja zaczynam starania. Dzisiaj 10 dc. Ten cykl jest jeszcze rozruchowy, bo pierwszy po odstawieniu hormonów po poronieniu, ale zaraz ruszymy z kopyta.

Trzymam kciuki za testujące!

Ja jestem w 7 tyg ciazy i mam go przepisanego na plamienia jakie mi towarzysza, ale dziala na mnie okropnie. Mam prawie 3 latka w domu nie moge sobie pozwolic aby legnac w lozku na mc.

reklama
Przykro mi, że małpa przyszla:( a nie da się przyspieszyć tej wizyty?? Tak żeby nie tracić tego cyklu? A jak nie da się przyspieszyć to i tak próbujcie ;) a nóż widelec się uda;)
Wizytę się da przyspieszyć, ale chcę zrobić progesteron w fazie lutealnej a tego niestety nie przyspieszę [emoji16] a chcę już iść do lekarza z wynikami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry