piorunem
Fanka BB :)
Dziewczyny co na spuchniete dziąsła !pomocy normalnie jeść nie umiem
Podobno płukanie szałwią pomaga...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny co na spuchniete dziąsła !pomocy normalnie jeść nie umiem
Na blogu ginekologicznym Mamy Ginekolog napisane, nie tam że z niewiadomych stron wzięłam.To nawet nie wiedziałam, muszę z ginka o tym pogadac, ale dzięki za info![]()
Pomaga, ale z tego co wiem to w ciąży szałwia niezbyt wskazana a nawet jest zakazana, aczkolwiek myślę, że jeśli miałoby być płukana tylko jama ustna a nie pity napar to nie powinno być bardzo niebezpieczne.Podobno płukanie szałwią pomaga...
Tak, podobno po owulacji jest to niewskazane ze wzgledu na powodowanie skurczow macicy.Czytałam że olej z wiesiołka należy brac tylko do owulacji . Czy to prawda?
Dzięki dobrze że przerwałam branieTak, podobno po owulacji jest to niewskazane ze wzgledu na powodowanie skurczow macicy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie możesz zmienić jeśli to nie problem że to 8 cykl starańJestem w trakcie aktualizowania danych w tabelce. Czy którejś z was nie dopisałam? Pytam, bo mogłam zapomnieć. Co u którejś zmienić? Piszcie kochane.![]()