piorunem
Fanka BB :)
Dziewczyny co na spuchniete dziąsła !pomocy normalnie jeść nie umiem
Podobno płukanie szałwią pomaga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny co na spuchniete dziąsła !pomocy normalnie jeść nie umiem
Na blogu ginekologicznym Mamy Ginekolog napisane, nie tam że z niewiadomych stron wzięłam.To nawet nie wiedziałam, muszę z ginka o tym pogadac, ale dzięki za info![]()
Pomaga, ale z tego co wiem to w ciąży szałwia niezbyt wskazana a nawet jest zakazana, aczkolwiek myślę, że jeśli miałoby być płukana tylko jama ustna a nie pity napar to nie powinno być bardzo niebezpieczne.Podobno płukanie szałwią pomaga...
Tak, podobno po owulacji jest to niewskazane ze wzgledu na powodowanie skurczow macicy.Czytałam że olej z wiesiołka należy brac tylko do owulacji . Czy to prawda?
Dzięki dobrze że przerwałam branieTak, podobno po owulacji jest to niewskazane ze wzgledu na powodowanie skurczow macicy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie możesz zmienić jeśli to nie problem że to 8 cykl starańJestem w trakcie aktualizowania danych w tabelce. Czy którejś z was nie dopisałam? Pytam, bo mogłam zapomnieć. Co u którejś zmienić? Piszcie kochane.![]()