ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Eh mam 13dpo, 22dc [emoji17][emoji17]
Ale jak jest cień to na czulszym coś powinno wyraźniej wyjść [emoji846] i jak jest cień to z cienia zrobi się druga kreseczka. Po cichu gratuluje [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eh mam 13dpo, 22dc [emoji17][emoji17]
Wiem ale jak już kupiłam test to chciałam zobaczyć czy coś wyjdzie [emoji17]Test o czulosci 25 + sikanie nie z porannego moczu moze nie za wiele pokazać [emoji57] ppwtorz rano najlepiej takim o czulosci 10 [emoji57][emoji110][emoji110]
Rozumiem ale szczerze polecam czekanie z testem przynajmniej do porannego sikania [emoji6] i trzymam kciuki za porzadne || jutro [emoji6][emoji110]Wiem ale jak już kupiłam test to chciałam zobaczyć czy coś wyjdzie [emoji17]
Jeżeli miałam dobre przeczucie i te objawy to zagniezdzenie było w 6-7 dpo więc jest dopiero 6-7 dniowa ciąża eh już straciłam nadzieję [emoji17][emoji17]
Mnie w tym cyklu kilka dni po owu bolał jajnik i to tak porządnie ze z dobre dwie godziny mnie meczylo a jak chodzilam to jeszcze bardziej mnie bolało[emoji848] pierwszy raz tak miałamDziewczyny czy Was zaraz po owulacji tez pobolewają jajniki? Nigdy tak nie miałam i zaczynam się trochę martwić...
Mnie w tym cyklu kilka dni po owu bolał jajnik i to tak porządnie ze z dobre dwie godziny mnie meczylo a jak chodzilam to jeszcze bardziej mnie bolało[emoji848] pierwszy raz tak miałam
U mnie to bylo w 16dc jak bolało a owu w 13dc byla. Mi po dwoch godzinach na szczescie przeszło ale bolalo tak ze chodzic stac ani lezec nie szło.Ja jestem dopiero 2 dpo i mnie pobolewają...
Gratulacje kochana [emoji8]Jest kreseczka [emoji846][emoji846] gratuluje [emoji846][emoji846][emoji846]
A ja mam wyniki
W piątek:
Progesteron 38,93
Beta 27,77
Dzisiaj:
Progesteron 34,28
Beta 163,50
Jest ok?