LassHa
Fanka BB :)
Hej wszystkimto moj 37dc @spóźnia się 5 dzień i postanowiłam wykonać test i wyszedl POZYTYWNY
![]()
Gratulacje ! [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej wszystkimto moj 37dc @spóźnia się 5 dzień i postanowiłam wykonać test i wyszedl POZYTYWNY
![]()
GratulacjeHej wszystkimto moj 37dc @spóźnia się 5 dzień i postanowiłam wykonać test i wyszedl POZYTYWNY
![]()
Ja co prawda brałam luteinę podczas cyklu ale to praktycznie to samo co duphaston...i mi kazał zrobić gin test ostatniego dnia przyjmowania żeby wiedzieć czy przyjmować dalej...ale ja zrobiłam betę i dobrze bo na teście nawet o czułości 10 wychodziło i tak dopiero z 4 dni po spodziewanej miesiączce...ale decyzja należy oczywiście do CiebieCześć wszystkim
u mnie dziś 2 dc także Migdalove proszę o zmianę cykl starań 2
Od piątku będę piła clo, później od 16 do 25 dc mam pić dupka i tu moje pytanie czy tego 25 dnia powinnam zrobić test?
Co o tym sadzicie?![]()
Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze to nie jakies fata morganaja widzę ! :-)
Ja tez widzę, ale byłabym jeszcze ostrożna, ale cicha nadzieje bym miałaCo o tym sadzicie?![]()
Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom