WitajWitam dziewczynkiJestem tutaj nowa i też się staram o dzidziusia. Czy można mnie wpisać do tabelki? (Jakie dane mam podać)
Imię, wiek, miasto, data nast @, cykl starań, liczba dzieci.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
WitajWitam dziewczynkiJestem tutaj nowa i też się staram o dzidziusia. Czy można mnie wpisać do tabelki? (Jakie dane mam podać)
Ja też już mam dzieci ale nie takie maleńkieHej dziewczyny. U mnie 3 cykl starań ale na pokładzie już jeden maluch 25 m-cy więc jest trudniej.
Ok zaraz wpiszęWybaczcie ale nie jestem jeszcze obcykana na tym forum,nie wiem gdzie,co i jak się robi. Dlatego pozwolę sobie tutaj wpisać te moje dane i mam nadzieję że jakaś życzliwa osóbka wpisze mnie do tej listy..
imię; MatkaPolka85 (tak dla jakies małej anonimowości)
wiek; 32
miasto; okolice Częstochowy oraz Głubczyc
data nast @; 24 marzec (mam nadzieje że się nie pojawi)
cykl starań; pierwszy
liczba dzieci; 3
@Ilma u mnie też 25 dc tylko że u mnie cykle trwają nawet 30 dni. Dzisiaj już nic nie czuję ani na @ ani na ewentualną fasolkę. ...
To nie wmawianie tylko robienie sobie nadziei ,to naturalneU mnie jak na okres już. Dzisiaj tylko ból żołądka i kawa za gorzka mnie odrzuciła, zapewne sobie wmawiam :-).
Wybaczcie ale nie jestem jeszcze obcykana na tym forum,nie wiem gdzie,co i jak się robi. Dlatego pozwolę sobie tutaj wpisać te moje dane i mam nadzieję że jakaś życzliwa osóbka wpisze mnie do tej listy..
imię; MatkaPolka85 (tak dla jakies małej anonimowości)
wiek; 32
miasto; okolice Częstochowy oraz Głubczyc
data nast @; 24 marzec (mam nadzieje że się nie pojawi)
cykl starań; pierwszy
liczba dzieci; 3 (2 synów i córka)
Najstarsza; córka prawie 16 lat, średni; syn 12 a najmłodszy; 103 dzieci podziwiamw jakim wieku są ?
Najstarsza; córka prawie 16 lat, średni; syn 12 a najmłodszy; 10![]()