reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny, chcialam sie z Wami podzielic obserwacja nt testow o czułości 10 i 25. W sobote zrobilam pink test 10, a wczoraj jakis 25, i nie bylo duzej roznicy miedzy nimi, niemniej jednak w tym czulszym druga kreska pojawila sie szybciej i byla troszke bardziej widoczna. Wiec ja osobiście polecam Wam te czulsze:)

Powiem Wam ze bardzo, bardzo powoli do mnie dociera, ze sie udalo...

A, i mialam siedziec cicho, a tesciowie i rodzice juz wiedza, cholera! Cala ja :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, chcialam sie z Wami podzielic obserwacja nt testow o czułości 10 i 25. W sobote zrobilam pink test 10, a wczoraj jakis 25, i nie bylo duzej roznicy miedzy nimi, niemniej jednak w tym czulszym druga kreska pojawila sie szybciej i byla troszke bardziej widoczna. Wiec ja osobiście polecam Wam te czulsze:)

A, i mialam siedziec cicho, a tesciowie i rodzice juz wiedza, cholera! Cala ja :D

Gratuluje II kreseczek [emoji846]
Skoro nie ma różnicy miedzy 10 a 25 w Twoim przypadku to znając moje szczęście pewnie wiarygodny w moim jest ten z jedna krecha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje II kreseczek [emoji846]
Skoro nie ma różnicy miedzy 10 a 25 w Twoim przypadku to znając moje szczęście pewnie wiarygodny w moim jest ten z jedna krecha

A ja myślę że jak sie robi tak wcześnie test to czułość ma znaczenie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w lany poniedzialek!
Ja juz pachne mesko-damskimi perfumami i ino synek oblal mnie delikatnie woda:)
Dzis 29dc i @ brak ale pewnie zaatakuje w nie oczekiwanym momencie.
@Ilma a te badania masz zlecone przez lekarza czy we wlasnym zakresie robisz?
Co do mojej @ to napewno przyjdzie bo ten cykl byl po operacji wiec z mezem sie niestaralismy.
@Otoona to oby ta cukrzyca juz nie dawala Ci tak popalic i super ze mdlosci juz sobie poszly:)
Co do mnie to czekam na ta @ choc powinna byc wczoraj i potem czas start starania. Mam cicha nadzieje ze uda sie szybko:)
@Migdalove u nas smingus dyngus piekny bo sloneczko jest ale wiaterek dosc mocny.
@Stonkabiedronka to 3mam kciuki by @ nie przyszla i by okazalo sie ze to ciaza.
@EklerkaDaria ciemniejsza krecha jak byk wiec jeszcze raz gratulacje:)

Hej :) my właśnie wracamy od teściów z dolnego śląska na górny, wiec jeszcze dluuuga trasa przed nami.
@EklerkaDaria pięknie sciemniala, gratulacje :*

Ja jutro lece rano na bete i już zaczynam mies stresa :(

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) my właśnie wracamy od teściów z dolnego śląska na górny, wiec jeszcze dluuuga trasa przed nami.
@EklerkaDaria pięknie sciemniala, gratulacje :*

Ja jutro lece rano na bete i już zaczynam mies stresa :(

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

@Dagaa11 to tak jak ja [emoji846] ale u Ciebie to raczej pewniak. Krecha ciemnieje wiec i beta będzie na dobrym poziomie [emoji846]

Nie nigdy nie miałam. Dlatego gdy zobaczyłam wyniki byłam w szoku i dopadła mnie totalna zalamka. Rozumiem że kiedyś miałaś w ciąży cukrzycę?

rr7luqh.png
Tak miałam z synem :). Jedyny plus, to oduczyła się słodkiego i nauczyłam się regularnie jeść posiłki :p Ale czego się nie robi dla dziecka :)

No ja też się pochwaliłam mamom. Teściowej testa pokazałam, a mojej zdjęcie wysłałam. A ona na to, że się nie zna i że mam się nie martwić, że jak mam być to będę i ze mam cudownego syna :p. Sprowadziłam już ją na ziemie i uświadomiłam, że się udało :)
@Dagaa11 , @ForgetMeeNot to jutro dzień wyników :). Za wszystkie trzymam kciuki! A starającym życzę spokojnej głowy. Jednak prawdą jest i kolejny raz u mnie się sprawdziło. Rezygnacja i nie myślenie czyni cuda. Szkoda, że nie ma takiego przycisku na niemyślenie ;)

My dzisiaj robimy pizze, szkoda, że nie poczuje jak smakuje i jak pachnie. :D
Całe szczęście nie ma gorączki, 37,3 utrzymuje się od wczoraj. :)

reklama
@EklerkaDaria gratuluję [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo [emoji7]
U mnie dzisiaj zimno, wieje i pada. Mnie cos chyba bierze, wszyscy dookola chorzy to pewnie i ja padne [emoji20] zaczyna mnie bolec gardlo, glowa i kaszel. Jutro mam wizytę u gina, to bedzie 25dc, moze powie czy widzi cos na horyzoncie, mam na myśli @, bo objawów poza kłuciem z lewej strony brak. Boje sie tez torbieli, bo jednak bralam ten aromek i nie bylam na monitoringu. [emoji15]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry