reklama
Nie dziwię się po ostatnich rewelacjach, ale teraz wszystkie to pokazują! Czuję, że będzie wszystko dobrze i jutro pozytywna beta będzie! Tak mocno trzymam za to kciuki! No i teraz nie będę miała wyjścia! Muszę się spieszyć żebyśmy się spotkały w tej poczekalniSzczerze to jestem w szoku i dopóki nie zobaczę wyniku z krwi to nie uwierzę, tym bardziej, że już widziałam w ubiegłym miesiącu II kreski, ale nie od razu i nie na dwóch testach...
i jeśli to nie jest prawda to jestem przeszczęśliwai boję się, że te testy znowu mnie oszukują
IrenaX
Fanka BB :)
Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
A u mnie dzisiaj tak, w 9dpo
Zobacz załącznik 862333
Idę jutro na betę bo na 3 różnych testach to ja nigdy tak wyraźnego cienia od razu praktycznie nie widziałam. Wczoraj chyba tylko ja go widziałam
Gratulacje Kochana!!! Na każdym teście widać ! Wow ale super!!!Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 862333
Idę jutro na betę bo na 3 różnych testach to ja nigdy tak wyraźnego cienia od razu praktycznie nie widziałam. Wczoraj chyba tylko ja go widziałam
IrenaX
@ForgetMeeNot dlugo się staraliście ? Jak czesto w tym cyklu były zbliżenia ? Tyle już pozytywów było i jest, ze może wszystkie zobaczymy te II kreseczki!Dziękuję Wam dziewczynyale naprawdę boję się jeszcze cieszyć. A z objawów to baaardzo bolą mnie piersi i odczuwam takie ciągnięcie i czasami mam wrażenie drętwienie tam na dole, plus ból jak na @, ból krzyża. Takie objawy jak na @ tyle, że o tydzień wcześniej. Generalnie to czuję, że coś tam się dzieje...

ForgetMeeNot
KoniecznieNie dziwię się po ostatnich rewelacjach, ale teraz wszystkie to pokazują! Czuję, że będzie wszystko dobrze i jutro pozytywna beta będzie! Tak mocno trzymam za to kciuki! No i teraz nie będę miała wyjścia! Muszę się spieszyć żebyśmy się spotkały w tej poczekalni![]()
ForgetMeeNot
Bardzo mocno trzymam za to kciuki, a to tak naprawdę nasz 3cs.... wcześniej już jakiś czas po prostu nie uważaliśmy ale staraniami tego nazwać nie można.@ForgetMeeNot dlugo się staraliście ? Jak czesto w tym cyklu były zbliżenia ? Tyle już pozytywów było i jest, ze może wszystkie zobaczymy te II kreseczki!![]()
Jeśli chodzi o ten cykl to wyglądało to u mnie tak:
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Ka.2606
Kochana, gratulacje!!! Cudowny prezent [emoji7]Dziękuje Kochana za pamięć [emoji846][emoji846][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 862333
reklama
jagoda87
@ForgetMeeNot gratuluje i trzymam mocno kciuki [emoji9]
Podziel się: