monia_l
Wrześniowe mamy'07
GRATULACJE [emoji3]Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Progersteron przy okazji zrobiłam i jest na poziomie 38,93
Czyli chyba się udało [emoji846][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE [emoji3]Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
To dobrzeJa tez właśnie mam małego, ale czasami mnie pobolewa lewa strona tam gdzie on jest i zastanawiam się czy coś tam się nie dzieje z nim
daj Kochana znać co z beta
![]()
Ja tez od jakiegoś czasu mam tak ze od owu, pobolewają mnie jajniki raz jeden, raz drugi, ale to nie jest jakiś mocny bolMiałam w tym cyklu bolesną owulacje pierwszy raz w życiu. I od owu utrzymują się takie objawy jak bóle jajników naprzemiennie, najbardziej ten z którego była owulacja, najsilniejsze bóle były w 6dpo i 7dpo i od tamtej pory mam też strasznie spuchnięte piersi i utrzymuje się to wszystko, dziś już 10dpo nie wiem czy to objawy brania metforminy tak teraz o tym myślę czy to może być przez lek, czy może udało się zajść w ciążę [emoji21] Na początku brania leku źle się tylko czułam przez jakis tydzień ale już potem było w porządku.
GRATULACJE!!!!Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Gratulacje Kochana!!!Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Ja tak czuje pierwszy raz w życiu [emoji21] Nigdy nie miałam takJa tez od jakiegoś czasu mam tak ze od owu, pobolewają mnie jajniki raz jeden, raz drugi, ale to nie jest jakiś mocny bol![]()
Dziewczyny mam wynik.
Beta 27,77
Czyli chyba się udało [emoji846][emoji7][
Gratulację:* Widzimy się na lutówkach<3