flor87
Fanka BB :)
Bralam pare miechow i roznicy nie widze...a tak jak mowisz wydaje mi sie ze przed stosowaniem lepiej sluz wyczuwalam plodnyJa myslalam ze ze mna jest cos nie tak ze ovarin nie dziala na mnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bralam pare miechow i roznicy nie widze...a tak jak mowisz wydaje mi sie ze przed stosowaniem lepiej sluz wyczuwalam plodnyJa myslalam ze ze mna jest cos nie tak ze ovarin nie dziala na mnie.
A w którym dniu cyklu miałaś takie przeboje ? [emoji4] Fajnie, że skończyło się ciążą ja już na głowę dostaje i żyje od cyklu do cyklu ehTez mialam plamienia/krwawienia, które raz wyglądały jak okres, za chwilę już jakby za skąpo. I też się tu zalilam, ze pewnie nici z ciąży, bo takie rzeczy. Poszlam do gina, dał mi duphaston i przy okazji kazał zrobić test ciążowy z krwi. No i aktualnie jestem w siódmym tygodniu![]()
No mi się zaczynały tak na około tydzień przed okresem. Znaczy inaczej. W pierwszym cyklu zaczęły się w dniu spodziewanej @ wiec myślałam, ze to już, a faktyczny @ zaczął się tydzień później. A w następnym cyklu zaczęły sie tydzień przed spodziewanym @ i trwały już z 8 dni jak sie wybralam do gina. I zaraz za dwa czy trzy dni wiedziałam juz, ze jestem w ciążyA w którym dniu cyklu miałaś takie przeboje ? [emoji4] Fajnie, że skończyło się ciążą ja już na głowę dostaje i żyje od cyklu do cyklu eh
U mnie od wczoraj czyli od 21 dc eh masakra biorę luteinę nadal, do tego jestem przeziębiona i w opłakanym stanie psychicznym :/ zobaczymy jak to się rozwinie do @ jakiś dobry tydzień został :/No mi się zaczynały tak na około tydzień przed okresem. Znaczy inaczej. W pierwszym cyklu zaczęły się w dniu spodziewanej @ wiec myślałam, ze to już, a faktyczny @ zaczął się tydzień później. A w następnym cyklu zaczęły sie tydzień przed spodziewanym @ i trwały już z 8 dni jak sie wybralam do gina. I zaraz za dwa czy trzy dni wiedziałam juz, ze jestem w ciąży![]()
Ty tez sie za bardzo nakrecasz.. bo innym wychodzily ehh nie ma co patrzec na to jak wychodziło innym [emoji6] czekaj cierpliwie [emoji6]
Znam przypadki gdzie przed terminem @ a nawet w terminie @ bylo bialo a testy zaczely wychodzic jakis dobry tydzien po dopiero wiec wiesz, czekaj jeszcze nic straconego [emoji6]
No i koleny przyklad na to ze nie trzeba sie zalamywac brakiem || przed @ [emoji6]U mnie nawet przy pozytywnej becie test był biały jeszcze dosyć długo...![]()
Nie wyglada mi to na szalejaca temperaturę [emoji6]Hej a moja temperatura coś szaleje w tym cyklu, zaczęłam mierzyć zaraz po skończeniu @ czyli od 5 dnia cyklu, dziś jest 10 dc a temperatura wygląda tak :
5dc 35,9
6 dc 36,1
7dc 36,0
8dc 36,1
9dc 36,0
10 dc 36,2
Dziwne rzeczy się dzieją i jeszcze kłuje mnie prawy jajnik tak jak w zeszłym cyklu.....