reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gdyby ten progesteron był wyższy, może bym się nie martwiła, a tu taki psikus... okropne uczucie:/ a czy to prawda ze przez niski progesteron nie odczuwa się objawów ciąży?? Bólu piersi itd. ?

Niekoniecznie, ja miałam progesteron Ok a objawów zero. Piersi nic a nic większe czy bolesne. Zero mdłości, wymiotów. Lekko senna byłam. Ale przy dwójce maluchów to ciagle senna jestem [emoji6]
Czasem brak objawów to tak samo dobry objaw jak full objawów.
Oby Cię ten lekarz uspokoił!

reklama
Niekoniecznie, ja miałam progesteron Ok a objawów zero. Piersi nic a nic większe czy bolesne. Zero mdłości, wymiotów. Lekko senna byłam. Ale przy dwójce maluchów to ciagle senna jestem [emoji6]
Czasem brak objawów to tak samo dobry objaw jak full objawów.
Oby Cię ten lekarz uspokoił!
ja swoje objawy ciazy wspominam ciezko. I choc bardzo pragniemy miec drugą dzidzię liczę po cichu że tym razem ciąża bedzie inna (o ile bedzie). Piersi od 8 tyg ciazy myslalam ze mi eksplodują i wymiotowalam do 23tyg ciazy. Pozniej doszlo nadcisnienie, spuchłam cała a na koniec tak młoda uciskala ze nie moglam chodzic i nawet przekrecic sie na lozku z boku na bok. cała noga była jak sparalizowana. Ale jesli moim jedynym przeznaczeniem bylaby powtorka z objawow to godzę się na to byleby udało się mieć dzieciatko.

Gdyby ten progesteron był wyższy, może bym się nie martwiła, a tu taki psikus... okropne uczucie:/ a czy to prawda ze przez niski progesteron nie odczuwa się objawów ciąży?? Bólu piersi itd. ?

Możesz nie mieć wcale objawów, albo jeszcze nie mieć bo to bardzo wczesna ciąża. U mnie się pojawiły ok. 7 tygodnia dopiero. Progesteron raczej nie ma przy tym znaczenia.

@IrenaX, jasne że będzie dobrze! Nie ma takiej opcji! Dawaj znać zaraz po wizycie co ci tam powiedzieli.

U mnie 2dc. Wczoraj umierałam na ból pleców, dziś już znacznie lepiej. Kolejny dzień z popołudniowa zmianą przede mną. Byle jeszcze dziś jutro wytrzymać i od pt mam wolne. Na weekend wyjeżdżam z kumpelkami, więc lekkie odstresowanie i reset. A po powrocie odliczanie do owu i kolejne starania :)

A jaki u Was plan?

Ja za niecała godzinke wybieram się na wizytę do innego ginekologa... ciekawa jestem co mi powie, czy mnie podbuduje czy może załamie :/ bardzo bym chciała by było dobrze :( boje się... wyniki dzisiejszej bety popołudniu eh
Irenka trzymam kciuki za was, będzie dobrze głową do gory[emoji8][emoji11]

Możesz nie mieć wcale objawów, albo jeszcze nie mieć bo to bardzo wczesna ciąża. U mnie się pojawiły ok. 7 tygodnia dopiero. Progesteron raczej nie ma przy tym znaczenia.
U mnie też na początku zero objawów potem z dnia na dzień i do tej pory ciagle mdłości i martwienie się co zjesc

reklama
Do góry