Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Gratuluję! Spokojnej ciąży!Kobietki zrobiłam drugi test.... ten z góry jest z piątku ...kreska ciemnieje w poniedziałek idę na betę. Nie mogę uwierzyć że się udało. W styczniu poronienie, w maju zaczełam brać duphaston na plamienia przed miesiaczka, w czerwcu gin dala mi clo bo nie miałam owulacji ale się nie spodziewałam że zaskoczy od razu...wiek robi swoje mam 40 lat a tu proszę[emoji6] niespodziankaZobacz załącznik 870455
Superrr wiesci!Witam w niedzielny ranekgratulacje @aga6 tym razem napewno będzie dobrze
A u mnie dziś temperatura wróciła na swój poziom z przed wczorajszego spadku![]()
kiedy testujesz??Dziękuję ...trochę boję się cieszyć....Gratuluje i spokojnej ciazy życzę.Jestesmy w podobnym wieku bo ja mam 37 lat a rocznikowo 38 lat.
Wiem też o tym myślałam że raczej to nie możliwe ale nie dawaja Mi spokoju te bole podbrzusza ból głowy i senność z tad ta moja nie pewność..naczytałam się w necie ze ho ho ile kobiet tyle przypadków i człowiek aż głupiejemasz rację to aż nie wiarygodne aby tak mi się cykl przestawił No ale biorąc pod uwagę zabieg nie wiem czy to ma jakiś wpływ No zobaczymy co mi lekarz powie. Nadzieji sobie nie robię ale się myśli..@Asik1234 no to musiałoby faktycznie nieźle ci się poprzestawiać, a to krwawienie 13.06 nie mogłoby być okresowym.... No jeżeli to był jednak normalny okres a zbliżenie było w 29 dniu starego cyklu a potem w nowym cyklu podczas miesiączki.... To też jedyna opcja, że ten nowy cykl miałby być mega krótki i ze dni płodne przesunęły Ci się już na trwanie okresu.... Bo inaczej to niestety raczej niewielkie szanse na ciążę, bo skoro masz cykle 31 dniowe to tak jak dziewczyny piszą teraz powinna zbliżać Ci się owulacja ok 15 dnia cyklu i przydałoby się zacząć działać
W każdym bądź razie niech się udajakby nie bylo
![]()
Będzie dobrze teraz tylko do lekarzaDziękuję ...trochę boję się cieszyć....