Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja czasami od pozytywu mam już po 12h a czasami po 48 więc reguły nie maDzięki![]()
A ja dzisiaj ciągle kukam za listonoszem, zamówiłam opaskę na włosy do ślubu cywilnego.Ja czasami od pozytywu mam już po 12h a czasami po 48 więc reguły nie majak jest pozytywny to działaj ! [emoji4]
Ja czasami jak coś zamówię i chce to mieć to nie wychodzę z domu żeby mnie napewno zastał [emoji23]A ja dzisiaj ciągle kukam za listonoszem, zamówiłam opaskę na włosy do ślubu cywilnego.No i czekam z niecierpliwością na obrączki.
Także w sumie głowę mam zajętą żeby intensywnie nie myśleć o staraniach czy wyszło czy nie.
![]()
Mam tak samo.Ja czasami jak coś zamówię i chce to mieć to nie wychodzę z domu żeby mnie napewno zastał [emoji23]
U nas też bym taki listonosz. Tyle skarg było na niego za został zwolniony. A teraz super mamy listonosza. U moich rodziców za to listonosz do rany przyłoż... Okazało się potem ze to znajomy teściów z bloku obok [emoji23] a mój mąż zna jego syna bo się kolegowali za dziecka. Jak zobaczył że zmieniłam nazwisko i to na jakie to się w ogóle potem śmiał [emoji23][emoji23]Oj a najlepiej to niech to zamowienie bedzie jak najszybciej! Bo przecież opłacone to już być powinno [emoji23][emoji23]
Ja najbardziej nie lubię przesyłek pocztowych - mam tak leniwa listonoszkę, że zawsze podrzuca awizo. Nie przychodzi w ogole do domu, tylko za każdym razem wrzuca do skrzynki awizo. Szlag mnie trafia przez to.
Od 4 dni codziennie M meczeJa czasami od pozytywu mam już po 12h a czasami po 48 więc reguły nie majak jest pozytywny to działaj ! [emoji4]