reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny prosze o rade. W tym miesuacu po @ chce powtórzyć badanie na przeciwciała tarczycowe, zrobic dodatkowo homocysteine, progesteron, prolaktyne.
Stad moje pytanie... badanie na jaka witaminę jeszcze dołożyć ? B12, D?
One maja duzy wpływ na ciąże? Jeśli bede robić homocysteine to robić odrazu na kwas foliowy?
Zrobic tez na AMH??

Są jakieś konkretne dni kiedy robić te badania? (Jeśli chodzi o prolaktyne i progesteron to wiem) a reszta?

Ta witamina D taka droga?? Coś koło 200zl?
Chętnie bym ci pomogla ale nic nie wiem na ten temat :(

reklama
2gi dzien wydzwaniam by zapisac sie do mojego gina na nfz ustawic to jakos by bylo dobrze i klempy wciaz nie podnosza tel a jak znam zycie rejestracja pusta zywej duszy nie ma.
bede musiala tam isc jutro.

Tak samo jest u mnie jak dzwonię żeby córkę do lekarza zapisać. Zawsze się pytają czy dziecko jest chore i czy na pewno potrzebuje wizyty u lekarza . nosz kuźwa jakby było zdrowe to bym nie dzwoniła. rejestracja straszna :/

U mnie zaczął sie pms, ból piersi i wypryski więc juz chyba mam pewność, że @ czai się za rogiem :( nawet wyskoczyło mi coś na dolnej powiece pierwszy raz w życiu! A tak mi sie marzył poród w maju :(

Co do suplementów . Są jakieś witaminy do mężczyzn na poprawę nasienia? Mój bierze kompleks witamin ale czy to nie za mało?
Mój miał badanie nasienia w maju i wyszło do d..., zaczął brać Androvit wtedy, powtórzył badanie w zeszłym tygodniu i jest poprawa 400%[emoji16]

Daga, jaką witaminę D polecasz?

reklama
ja kiedys widzialam jak facet sie zdenerwowal usiadl na krzeselku i dzwonil do rejestracji. panie zaaferowane jakas opowiescia nie raczyly podniesc sluchawki a przy okienku nikogo nie bylo.. wiec po chwili stanal i kiedy otworzyla okienko spytal sie czy ktoras laskawie zechce podniesc ten tel bo caly czas dzwoni i widzi jak sytuacja wyglada. zadna nic juz nie powiedziala glupio im bylo.
ale w szpitalnej centralnej rejestracji są same zołzy. one źle zrobia ale jeszcze czlowieka opier.... i sprawia ze to Ty czujesz sie winny nie one.

Do góry