Malaga00
Fanka BB :)
Naprawdę niby nie można [emoji23] Kobieta to najlepiej jakby na chlebie i wodzie była w ciąży [emoji23][emoji23]Że niby dlaczego nie wolno tymianku i rozmarynu? Jak dla mnie to bzdura
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Naprawdę niby nie można [emoji23] Kobieta to najlepiej jakby na chlebie i wodzie była w ciąży [emoji23][emoji23]Że niby dlaczego nie wolno tymianku i rozmarynu? Jak dla mnie to bzdura
To mnie pocieszyłaś [emoji4] Nic tylko czekać teraz aż wejdzie do telepizzy [emoji7]Malaga spokojnie możesz zjeść. Wiadomo prawie wszystko można jeść w rozsądnych porcjach
Mój m. Robi taka zbójnicką oscypkiem i żurawiną. Przepyszna jest. Wogole bardziej mi smakują jego pizzę niz te w pizzeriach [emoji4]
U mnie dzisiaj 16dc. Wg aplikacji mój kalendarzyk dzisiaj dzień owulacji
Rozmaryn i tymianek w ciąży można. Sery też jeśli są z mleka pasteryzowanego. A w Polsce niemalże wszystkie takie sąWg płakać mi się chce, nie wiem czy kojarzycie ( jeżeli jesteście smakoszami pizzy tak jak ja ) ale w telepizzy od jesieni wchodzi pizza zbójnicka moja miłość kochana [emoji23] Nie wiem czy ktoś jadł ale jest tak pyszna. Pizza z wędzonym serem, kiełbaską, żurawiną świeżą, sosem BBQ i niestety z rozmarynem ( podobno nie można w ciąży tak samo tymianku )i właśnie serów wędzonych chyba też nie i ubolewam że sobie nie zjem, jak wejdzie znowu [emoji30]
Na pohybel chlebie i wodzie! Robię dziś na obiad panierowany camembert i niech się dzieje co chce [emoji23]Naprawdę niby nie można [emoji23] Kobieta to najlepiej jakby na chlebie i wodzie była w ciąży [emoji23][emoji23]
To ja już nie wiem wszyscy mi radzą i każdy wmawia co innego już [emoji23][emoji36]Rozmaryn i tymianek w ciąży można. Sery też jeśli są z mleka pasteryzowanego. A w Polsce niemalże wszystkie takie są
Zjadłabym [emoji16] Albo taki z grilla [emoji7]Na pohybel chlebie i wodzie! Robię dziś na obiad panierowany camembert i niech się dzieje co chce [emoji23]
Ja nawet w ciąży oscypki jadłam. Tylko po obróbce technicznej żeby w razie czego listerioze zabićTo ja już nie wiem wszyscy mi radzą i każdy wmawia co innego już [emoji23][emoji36]