1
174974
Gość
Mój mąż mi mówi, że jutro mam nasikać jeszcze wyraźniejszą kreskę.
A i mam dostać w tyłek bo mało jem, serio jem bardzo mało nie mam w ogóle apetytu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Z każdym dniem powinna być coraz ładniejszaMój mąż mi mówi, że jutro mam nasikać jeszcze wyraźniejszą kreskę.A i mam dostać w tyłek bo mało jem, serio jem bardzo mało nie mam w ogóle apetytu...
Ale myśląc łopatologicznie jak test strumieniowy można przemoczyc? Wyciągasz zatyczkę wkładasz pod siurki zamykasz zatyczkę czekasz wynik... Nie czaje przemoczeniaTo jak ty ten test robiłaś że zakładasz że przemoczony? Przecież jest zawsze instrukcja jak robić żeby nie przemoczyc
No ja w ogóle nie wiem....Ale myśląc łopatologicznie jak test strumieniowy można przemoczyc? Wyciągasz zatyczkę wkładasz pod siurki zamykasz zatyczkę czekasz wynik... Nie czaje przemoczenia
Ja myślałam, że chodzi o taki kasetkowy no to tam można za dużo kropel wkroplić. Ale takiego strumieniowego to serio raczej zalać się nie da.Ale myśląc łopatologicznie jak test strumieniowy można przemoczyc? Wyciągasz zatyczkę wkładasz pod siurki zamykasz zatyczkę czekasz wynik... Nie czaje przemoczenia
Ale chodzi o strumieniowy że zalany .... Chyba ... bo już się gubieJa myślałam, że chodzi o taki kasetkowy no to tam można za dużo kropel wkroplić. Ale takiego strumieniowego to serio raczej zalać się nie da.![]()
Nie przepraszaj.Strumieniowy nie wiem jak to zrobiłam przepraszam ze was pytam [emoji17][emoji17]
Na pewno go nie zalalas. Jest druga kreska więc nic tylko się cieszyć. Nie da się zalać strumieniowego więc spokojnieStrumieniowy nie wiem jak to zrobiłam przepraszam ze was pytam [emoji17][emoji17]
No racja. W poniedziałek niech się posypią pozytywne bety.Na pewno go nie zalalas. Jest druga kreska więc nic tylko się cieszyć. Nie da się zalać strumieniowego więc spokojnie![]()