pokaz testRano zrobiłam test i znowu ten cień, ale jakby trochę bardziej wyraźny. Zaraz jadę na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pokaz testRano zrobiłam test i znowu ten cień, ale jakby trochę bardziej wyraźny. Zaraz jadę na betę
mnie brzuch bolal takze na @.. piersi w ogole nie bolaly na poczatku i mialam taki kremowy sluz ktorego nigdy nie obserwowalam tak dlugo po owu.. po czym zamienil sie w wode az przeciekalam. trzymam kciuki. na kiedy masz miec @?
Powodzenia! Pokaż zdjęcie. Trzymam kciuki [emoji1696]Rano zrobiłam test i znowu ten cień, ale jakby trochę bardziej wyraźny. Zaraz jadę na betę
Nie chcę, zawsze czekam minimum 3 dni po terminie @.... Choć zawsze ona jest pierwszaCzyli jest nadziejanie Chcesz testować?
Kiedyś czekałam tydzień od terminu @ i było biało a @ przylazla 10 dni spóźniona ....Kiedy będziesz miała wyniki bety?Jak wrócę z badania krwi to wstawię zdjęcie. Ale najpierw muszę się wystac w kilometrowej kolejce -.-
Prawdopodobnie jeszcze dzisiajKiedy będziesz miała wyniki bety?
Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj, ale wychodząc dopytampokaz testpowodzenia na becie. wyniki masz dzisiaj czy jutro?