Szybko spadnie i będzie bejbi [emoji4]Ja już po. Powiedziała że to hashimoto ale ze starac się spokojnie możemy, podniosła mi dawkę leku żeby szybciej tsh spadło poniżej 2. Za miesiąc kontrolne wyniki mam sobie zrobić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szybko spadnie i będzie bejbi [emoji4]Ja już po. Powiedziała że to hashimoto ale ze starac się spokojnie możemy, podniosła mi dawkę leku żeby szybciej tsh spadło poniżej 2. Za miesiąc kontrolne wyniki mam sobie zrobić
Szybko spadnie i będzie bejbi [emoji4]
Najważniejsze jak to powiedziała żeby psychicznie za bardzo o tym nie myśleć bo to może teraz blokować. Żeby na spokojnie do tego podejść
Tinia a miałaś robione USG czy lekarz stwierdził Hashimoto tylko na podstawie wyników?
Usg miałam robione na poprzedniej wizycie, tarczyca mała, żadnych guzkow. Teraz nie robiła.
Ja też mam Hashimoto. Jak tylko dostałam leki i spadło od razu zaskoczyło. Na ostatniej wizycie endokrynolog powiedziała że dopóki biorę leki jestem zdrowa.Najważniejsze jak to powiedziała żeby psychicznie za bardzo o tym nie myśleć bo to może teraz blokować. Żeby na spokojnie do tego podejść
A jest stan zapalny tarczycy? Bardzo mnie dziwi postawienie diagnozy Hashimoto przy Twoich wynikach...
Ja też mam Hashimoto. Jak tylko dostałam leki i spadło od razu zaskoczyło. Na ostatniej wizycie endokrynolog powiedziała że dopóki biorę leki jestem zdrowa.