Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jeszcze jeden [emoji23]Przecież to jest wątek 2020![]()
Odkąd pamiętam zawsze były co najmniej dwa lub trzy wątki tego samego roku.Jest jeszcze jeden [emoji23]
To ja mam progesteron 34 i też tydzień do @ ale boję się bo naczytalam się na necie że u mnie może to oznaczać torbielDzisiaj robilam progesteron i wynik 19.10 wow. Szok. A do miesiączki tydzień jeszcze. Do tej pory to wynik byl max 5.
Ale teraz 19 super.
Super, piękny wynikDzisiaj robilam progesteron i wynik 19.10 wow. Szok. A do miesiączki tydzień jeszcze. Do tej pory to wynik byl max 5.
Ale teraz 19 super.
Pregnyl 5000 zastrzyk mialam w okolicach owulacji. Suplememt inofolic combi caly czas biore, i letrozol na początku @.Super, piękny wynikbierzesz jakieś leki ?
Pamiętaj, ze po pregnylu beda 2 kreski przez jakiś czas. Bo to hormon ciazowy, sprawdzałam na własnej skórze, bo tez miałam ten zastrzykPregnyl 5000 zastrzyk mialam w okolicach owulacji. Suplememt inofolic combi caly czas biore, i letrozol na początku @.
Jak zobaczyłam taki wynik to pierwsza myśl że ciąża jest ;-)