12 dniIle jesteś dni po owulacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
12 dniIle jesteś dni po owulacji?
Mąż robił badania rano ok. 9, tego samego dnia, idąc na wizytę do gina na 15 wyniki juz czekałyDziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza![]()
Dziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza [emoji85][emoji123]
My też mieliśmy powiedziane 7 dni roboczych, ale było szybciej. Kwestia tego czy robi się na miejscu czy jest wysyłane gdzie indziej...Dziewczyny badanie nasienia z morfologia powiedzieli nam, ze czeka się do 7 dni roboczych, Wy tu zwykle pisalyscie o jakimś jednym dniu? Mąż idzie się jutro badać. I pewnie odezwę się z wynikami do ekspertek zanim pójdę z tym do lekarza![]()
Ja mam torbiel na jajnikuKurde, to mi nikt ani słowa o tym nie powiedział, tylko ze takie coś w niczym nie przeszkadza, ale idę teraz do mam nadzieje prawdziwego specjalisty i zobaczymy. Czasami może coś czuje, ale czy to jakies lekkie kłucie w podbrzuszu czy torbiel, jak coś jest to bardzo rzadko i generalnie to mnie brzuch nie boli, na @ tez nie. Testy mi ciemnieją owu, temperatura wzrasta po domniemanej owu, wiec nie wiem czy mogę jej w ogóle nie miećZapytam o to lekarza koniecznie. I monitoring da odpowiedz tez.
I myślisz, że to przez inofem? Piłam go około 3msc i nic takiego nie zauważyłam.A ja sobie dalej pije ten inofem. Powiem Wam szczerze, że takiej tragicznej cery nie miałam dawno.. Od 10 lat nie miałam takiego problemu z trądzikiem, jak od dwóch dni.
ciekawe, mi się ostatnio stan cery poprawił, ale w ogóle bym nie podejrzewała o to inofem.A ja sobie dalej pije ten inofem. Powiem Wam szczerze, że takiej tragicznej cery nie miałam dawno.. Od 10 lat nie miałam takiego problemu z trądzikiem, jak od dwóch dni.
dzięki wielkie! <3Hejja mogę wstawić badania które ja robiłam, w dużej mierze dziewczyny tutaj mi o nich powiedziały i lekarza:
Estradiol
AMH
Progesteron
Prolaktyna
TSH
FT4
FSH
LH
Glukoza
HOMA IR
Insulina
Testosteron