Ceonis
Fanka BB :)
TakNie czytałam właśnieTo na naszym wątku ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TakNie czytałam właśnieTo na naszym wątku ?
Tylko ja nie wiem czy są inne… niby lista skutków ubocznych jest długa..Może pogadaj z lekarzem, że te tabletki tak działają na Ciebie i czy to normalne. Może by Ci zmienił na inne![]()
To mnie się chciało non stop rzygać po bromocornie. Inne laski tak nie miały, a mi ciągle było niedobrze.Tylko ja nie wiem czy są inne… niby lista skutków ubocznych jest długa..
mam jeszcze teorie, ze ten ból mięśni to od zmiany pogody także jeszcze będę ja sprawdzać![]()
Ja nie widze!
To tak jak ja miałam po lekach na stymulację. Jak coś było w ulotce jako skutek uboczny to ja to miałam. Raz wylądowałam na teście na COVID a to było przez stymulacjęTo mnie się chciało non stop rzygać po bromocornie. Inne laski tak nie miały, a mi ciągle było niedobrze.
Bo nie trzeba być mądrym, wystarczy być miłym i klaskać przy każdej głupocieSzczerze mówiąc ta moderacja jest tak wybiórcza, że się niedobrze robi. Jak ktos wytyka głupotę to leci ban, ale jak ktos zachowuje się irracjonalnie albo pieprzy szkodliwe bzdury to wszystko w porządku.
Zaczyna się od strony 2153Ja nie widze!
Dzięki !Zaczyna się od strony 2153
A poza tym to te bany są wybiórcze. Nie tylko @Ladycarooo pisała z tą dziewczyną… ale oberwała tylko onaBo nie trzeba być mądrym, wystarczy być miłym i klaskać przy każdej głupocie![]()