U
użytkownik 207953
Gość
Ja jeszcze nigdy nie dostałam bana XDJa to się zastanawiam, czy te dziewczyny, które wyzywały się nawzajem od idiotek, debilek i kretynek tez dostawały bana![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nigdy nie dostałam bana XDJa to się zastanawiam, czy te dziewczyny, które wyzywały się nawzajem od idiotek, debilek i kretynek tez dostawały bana![]()
Wytocz proces o przywrócenie LadycaroooJa jeszcze nigdy nie dostałam bana XD
Będzie lepsze niż sobor w Konstancji na którym Polska występowała przeciwko Zakonowi KrzyżackiemuWytocz proces o przywrócenie Ladycarooo![]()
A jest chociaż jakieś powiadomienie o banie? Bo tak na dobrą sprawę ona nie wie czy ma bana czy usunęli to konto. I jeśli jest ban, to wiadomo na ile go dawaja?W tych Banach najśmieszniejsze jest to, że masz "napisz do administracji jeśli się z czymś nie zgadasz" ale nie możesz napisać bo nawet w wiadomości wejść nie możnaczyli taki ban zamknij buzię i tak nikt nie będzie z Tobą rozmawiał bo jesteśmy w starszej grupie przedszkolnej. A jak ja zgłaszałam stalkerke do zbanowania, która zakładała kilka kont i obrażała mnie i inne dziewczyny to musiałam udowodnić screenami dlaczego podejrzewam, że to ta sama osoba i jakoś ban tak ochoczo nie leciał. Laski które pisza "życzę Ci żebyś nigdy nie miała dziecka" też są raczej na liście ulubionych bo świetnie się tu mają. No tak już jest, że bany dostają tylko ci których administracja nie lubi
pozdrawiam
![]()
No i wykombinowała!Hello biczes. Wyglada na to, że po prostu usuneli mi konto. 8k postów poszło sie śmiać. Zadnego info co sie stalo. Nie mam pojecia.