Nel331
Fanka BB :)
Jeszcze to słowo kluczJa jeszcze nigdy nie dostałam bana XD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze to słowo kluczJa jeszcze nigdy nie dostałam bana XD
A jest chociaż jakieś powiadomienie o banie? Bo tak na dobrą sprawę ona nie wie czy ma bana czy usunęli to konto. I jeśli jest ban, to wiadomo na ile go dawaja?
U mnie wyglada jakby konto bylo skasowane po prostu i ze nie istniejeNa nowej wspaniałej aplikacji nie ma nic. Musisz wejść z przeglądarki i tam masz baner. Nawet nie możesz się wylogować z konta bo "masz bana"
kiedy owu to każdy średnio inteligentny ginekolog powinien ogarnąćWiece, ze wykonałam reaserch i znalazłam dwie super Panie ginki, które chyba by mnie leczyły zgodnie z zaleceniami doc Pasnika. No ale.. do jednej zapisują od lipca na wrzesień- październik a do drugiej jeszcze nie dzwoniłam, coś czuje ze będzie podobnie.
Myślicie, ze jak pójdę do zwykłego ale dobrego gina tego co ostatnio to będzie git ?
On mi ma tylko ogarnąć kiedy owu bo od owu mam leki włączyć
kiedy owu to każdy średnio inteligentny ginekolog powinien ogarnąćchyba, że trafisz na taką sztukę jak ja co myli macicę z ciałkiem żółtym to wtedy daj nam zdjęcia my Ci powiemy kiedy to owu
![]()
O to ja mogę podać lekarza który myli ciałko żółte z pęcherzykiem ciążowym!kiedy owu to każdy średnio inteligentny ginekolog powinien ogarnąćchyba, że trafisz na taką sztukę jak ja co myli macicę z ciałkiem żółtym to wtedy daj nam zdjęcia my Ci powiemy kiedy to owu
![]()
Lactulose chyba możeszMi niedobrze od rana i mam zaparcie lvl hard wiec mogę być zlosliwa, bo się za dużo jadu zatkało we mnie najwyraźniej![]()